ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

«Έφυγε» ο λογιστής Μιχάλης Γαλανόπουλος – Τον βρήκαν νεκρό στο γραφείο του – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών ο γνωστός λογιστής Μιχάλης Γαλανόπουλος, που διατηρούσε λογιστικό γραφείο στην οδό Παπαδιαμάντη, στην Σκιάθο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του skiathoslife.gr, ο άτυχος λογιστής άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα της Κυριακής, λίγες ώρες πριν παραστεί σε γάμο. Τα αγαπημένα του πρόσωπα τον βρήκαν χωρίς τις αισθήσεις του καθισμένο στο γραφείο του, αφού ανησύχησαν κατά την αναζήτηση του.

Ο Μιχάλης Γαλανόπουλος ήταν ένας επιτυχημένος ελεύθερος επαγγελματίας και ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας ΔΑΦΝΗ στην Μεγάλη Άμμο, ενώ αγαπούσε τη μουσική και έπαιζε ηλεκτρική κιθάρα.

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του κουμπάρου του και αδελφικού του φίλου, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σκιάθου κ. Στέλιος Διανελλάκης ανέφερε πως, η ανακοπή καρδιάς ήταν το αίτιο του θανάτου του. Σημειώνεται ότι ο εκλιπών ακολουθούσε πιστά θεραπευτική αγωγή λόγω παλαιότερων προβλημάτων με την καρδιά του.

Η εξόδιος ακολουθία του θα πραγματοποιηθεί αύριο, Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023, και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Μητροπολιτικό ιερό ναό Τριών Ιεραρχών Σκιάθου.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button