ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Έφτασε το πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη – Ποιους ευχαρίστησε ο δήμαρχος του νησιού (φωτό) – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Σάλπαρε σήμερα το πρώτο πλοίο για φέτος που εκτέλεσε το δρομολόγιo από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προς τα νησιά των Βόρειων Σποράδων.

Όπως αναφέρει ο δήμαρχος του νησιού Θοδωρής Τζούμας: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Υπουργό Ναυτιλίας Christos Stylianides – Χρήστος Στυλιανίδης για την έγκριση της επιδότησης της γραμμής ! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Seajets που ανακοίνωσε το πρόγραμμα των δρομολογίων πριν την δημοσίευση των αποτελεσμάτων του διαγωνισμού που προκήρυξε το Υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Εμείς το αυτονόητο θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και να διεκδικούμε για τον τόπο μας.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΠΟΡΑΔΕΣ: ΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Ειδικότερα, τα δρομολόγια από Θεσσαλονίκη για Σποράδες θα γίνονται καθημερινά πλην Πέμπτης και Κυριακής. Τις ημέρες Δευτέρα και Σάββατο το καράβι θα σαλπάρει από τη Θεσσαλονίκη στις 07:00, ενώ τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 09:15.

Για την επιστροφή, το καράβι από Αλόννησο θα ξεκινά στις 17:00 κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, κάθε Τρίτη και Τετάρτη στις 14:15 και την Κυριακή στις 16:30, για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, αφού πρώτα περάσει από τα λιμάνια της Σκοπέλου και της Σκιάθου.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button