ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Μιλουτίνοφ αντί του Ράιτ στα play off για τον Ολυμπιακό

Προτιμήθηκε ο Σέρβος σέντερ στη φάση αυτή του πρωταθλήματος… 

Με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ θα αγωνιστεί στα play off της Basket League ο Ολυμπιακός. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ έκανε χρήση του δικαιώματος για αλλαγή μη Έλληνα παίκτη, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού να προτιμά τον Σέρβο σέντερ και ν’ αποσύρει από τα play off τον Μόουζερς Ράιτ. Ο Μιλουτίνοφ υπήρξε καταλυτικός στο Game 5 των play off της Euroleague με την Μπαρτσελόνα, στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» οδηγώντας την ομάδα του Πειραιά στο 3ο διαδοχικό final -4. Έδειξε πως έχει αφήσει οριστικά πίσω τον τραυματισμό που τον κράτησε στα «πιτς» για μεγάλο χρονικό διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. 

Έτσι, εκτός της συνέχειας του ελληνικού πρωταθλήματος μένουν οι Ίγκνας Μπραζντέικις, Λουκ Σίκμα και Μόουζες Ράιτ. Οι επτά μη Έλληνες παίκτες του Ολυμπιακού με δικαίωμα συμμετοχής στα play off της Basket League είναι οι εξής: Ουίλιαμς-Γκος, Αϊζέια Κέινααν, Σακίλ ΜακΚίσικ, Άλεκ Πίτερς, Φιλίπ Πετρούσεβ, Μουσταφά Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται αύριο, Τετάρτη (15/5) στη «μάχη» της προημιτελικής φάσης των play off στην Basket League. Συγκεκριμένα, θα υποδεχτεί στις 17:15 στο ΣΕΦ (ΕΡΤ3) την 7η ΑΕΚ. Η πρόκριση στην ημιτελική φάση κρίνεται στις δύο νίκες.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button