ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Έκτακτη ενημέρωση από τον ΣΘΕΒ για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) πραγματοποίησε έκτακτη διαδικτυακή ενημέρωση ύστερα από αίτημα των επιχειρήσεων μελών του την Πέμπτη 27/6/2024 με αφορμή την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στη Βιομηχανία και το Λιανεμπόριο από 1η Ιουλίου 2024.

Τα στελέχη τμημάτων ανθρώπινου δυναμικού των θεσσαλικών επιχειρήσεων είχαν τη δυνατότητα να απευθύνουν συγκεκριμένα ερωτήματα και να συζητήσουν αναλυτικά όλα τα θέματα σχετικά με την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και κυρίως για τη δυνατότητα εξαήμερης εργασίας όπως θεσπίστηκε με τα άρθρα 25 και 26 του Ν.5053/2023. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις μεταποίησης τροφίμων που απασχολούν εποχικό προσωπικό και στις οποίες η διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη την καλοκαιρινή περίοδο.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε από τον κ. Κωνσταντίνο Αγραπιδά, Γενικό Διευθυντή Εργασιακών Σχέσεων Υγείας Ασφάλειας στην Εργασία και Ένταξης στην Εργασία του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικής Ασφάλισης, και την κα Κατερίνα Δασκαλάκη, Διευθύντρια του Τομέα Εργασιακών Σχέσεων του ΣΕΒ.

Τη συζήτηση συντόνισε η Γενική Διευθύντρια του ΣΘΕΒ, κα Έλενα Καματέρη.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button