Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Δεν άντεξε και λύγισε στο 91′ ο Διαγόρας

Dodekanisos

Για την 4η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ 2 ο Διαγόρας Ρόδου φιλοξενήθηκε από την Ηλιούπολη. Ένα μοιρασμένο που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με αυτογκόλ του Σταματούλα μετά από γύρισμα μέσα στην περιοχή του Παντελίδη. Στις καθυστερήσεις του 1ο ημιχρόνου ο Σηφάκης έπιασε πέναλτι.

1ο ημίχρονο

Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, η Ηλιούπολη πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και ο Διαγόρας προσπαθούσε να βρει στις αντεπιθέσεις τον Μανία. Στο 2 λεπτό των καθυστερήσεων οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι. Ο Αρίας είχε την μπάλα στα πόδια του και πριν την διώξει από την μεγάλη περιοχή ο Μπαστακός την τσίμπησε και πήρε το πέναλτι.. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράμος, προσπάθησε να ψαρώσει τον Σηφάκη ο οποίος έπεσε σωστά και έπιασε την μπάλα!

2ο ημίχρονο

Μπήκε καλύτερα ο Γηραιός, κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να βρει το γρήγορο γκολ.

Στο 91′ ο Παντελίδης πέρασε τον Δημητρίου έσπασε μέσα στην περιοχή και στην προσπάθεια του να διώξει ο Σταματούλας την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του για το 1-0.

Διαιτησία: Ρούτσης ( Κορίνθου) – Τριαντάφυλλος ( Κορίνθου) – Μάτσας ( Ηρακλείου)

ΠΑΕ Ηλιούπολης: Νίκος Παντέλης: Περιστερίδης, Ramos (73′ Ράντοβατς), Addo (46′ Παντελίδης), Barbosa, Dettler, Γκουτσούλιας, Μπαστακός, Φουρλάνος, Frimpong (85′ Μάντιτς), Τοπάλ (73′ Ασίγκαμπ), Βασιλούδης (59′ Μπαρμπάρο)

ΠΑΕ Διαγόρα: Θωμάς Γράφας: Σηφάκης, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου (94′ Κιτ), Σταματούλας, Μούντες (59′ Νικολής), Μασούρας (94′ Ταχματζίδης), Λουκιτς (59′ Πάρντο), Λεσάι (91 Φέκκας), Μανίας, Αντεσίνα

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button