Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Προβολή της Λέσβου στο Λονδίνο

Εκδήλωση προβολής της Λέσβου στο Λονδίνο πραγματοποίησε η Περιοφέρεια στο «Ελληνικό Κέντρο» με την παρουσία περισσότερων από 300 Άγγλων και Ελλήνων καλεσμένων τους οποίους υποδέχτηκε ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης. Τα προϊόντα της Λέσβου βρέθηκαν σε πρώτο πλάνο, προσφέρθηκαν και γέμισαν τα τραπέζια της εκδήλωσης τα οποία διακοσμούσε το κλαδί ελιάς, αποτυπώνοντας συμβολικά τα 11 εκατομμύρια ελαιόδεντρα του νησιού, αφήνοντας ενθουσιασμένους τους προσκεκλημένους.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής Λάκης Λαζόπουλος, αναφέρθηκε στο νεοσύστατο «Διεθνές Φεστιβάλ Λέσβου Σαπφώ» που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο στην Λέσβο και εντυπωσίασε το κοινό μιλώντας για την stand up comedy, που θα παρουσιάσει στο πλαίσιο του Φεστιβάλ αλλά και για τη νέα του τηλεοπτική σειρά που θα γυριστεί στη Λέσβο.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν οι: Αρχιεπίσκοπος Θυατείρων και Μεγάλης Βρετανίας κ. Νικήτας, ο Πρέσβης της Ελλάδος στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιωάννης Τσαούσης, ο Ύπατος Αρμοστής της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κουρού, η Συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ, η Εύα Νάθενα, ενώ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι: καθηγητής του LSE και πρόεδρος του Ελληνικού Παρατηρητηρίου Κevin Featherstone, 13ος Λόρδος Βύρων , Δήμαρχος του Cambridge George Pippas, Πρόεδρος του Ιδρύματος Τσάκος Ευθύμιος Μητρόπουλος, Πρέσβειρα του Κινήματος προστασίας νήσων Χρυσάνθη Λαιμού, Heini Alfayed, Παύλος και Δημήτρης Χορν, Διευθύντρια του Ελληνικού Κέντρου Νάγια Γιακουμάκη, Διευθύντρια του ΕΟΤ Ηνωμένου Βασιλείου Ελένη Σκαρβέλη, γλύπτρια Καλλιόπη Λεμού καθώς επίσης και οι εφοπλιστές: Γ. Φαράκλας με τη σύζυγο του Άννυ, Αναστάσιος Φαφαλιός με την σύζυγο του Ευγενία Λαιμού Μπότσαρη , Μαρία Χατζηπατέρα, Χαράλαμπος Χατζηπατέρας με τη σύζυγο του Καλλιόπη , Χρήστος Λ. Λεμός, Γιώργος Θ. Λαιμός, Νίκος Σκυλίτσης με τη σύζυγο του Πηγή Σκηνίτη, Πρόεδρο του Λυκείου Ελληνίδων Η.Β., αλλά και οι: Βασίλης Κρουστάλλης του ABS , Αλέξανδρος Ξενάκης , Παναγιώτης Τρύφων, Ν. Σαρρής, Ξενοφών Ζαχαρούδης (Αντιπρόεδρος Hellenic Bankers Association ),Αγάπη Πολίτη, Έλενα Χατζηαλεξάνδρου, Δημήτρης Μονιούδης, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Ελλήνων Μηχανικών , κ.α

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button