ΚρήτηΤοπικές Είδησης

«Άνω-Κάτω» έκανε πτήση προς το Ηράκλειο νεαρός Βρετανός – Αφού… ήπιε, άρχισε να βρίζει το πλήρωμα και να παρενοχλεί επιβάτες (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

«Άνω-Κάτω» έκανε πτήση προς το Ηράκλειο νεαρός Βρετανός – Αφού… ήπιε, άρχισε να βρίζει το πλήρωμα και να παρενοχλεί επιβάτες (vid)

Αναστάτωση προκλήθηκε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» όταν 20χρονος επιβάτης από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο, δημιούργησε φασαρία κατά τη διάρκεια της πτήσης. Ο ίδιος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης με αποτέλεσμα να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις του πληρώματος. Έπειτα από την προσγείωση του αεροσκάφους αστυνομικοί τον συνέλαβαν

Άνω κάτω έκανε μια ολόκληρη πτήση από το Μάντσεστερ με προορισμό το Ηράκλειο ένας μεθυσμένος βρετανός που προκάλεσε τον συναγερμό και την αναστάτωση στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Ο θερμόαιμος 20χρονος υπό την επήρεια αλκοόλ παρενοχλούσε τους συνεπιβάτες του ενώ δεν υπάκουσε στις υποδείξεις του πληρώματος και των κανονισμών. Μάλιστα απάντησε επιθετικά στο πλήρωμα την ώρα που οι υπόλοιποι επιβάτες παρακολουθούσαν εμβρόντητοι το περιστατικό.

Το πλήρωμα ακολούθησε πιστά τον κανονισμό και με το που προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο Ν Καζαντζάκης άντρες του αστυνομικού τμήματος των συνέλαβαν.

Δυστυχώς και φέτος πολλά είναι τα περιστατικά με θερμόαιμους επιβάτες που πολλές φορές αναγκάζουν τα αεροπλάνα να προχωρήσουν σε προσγείωση σε αεροδρόμια διαφορετικά από τον προορισμό τους. Στο Ηράκλειο κάθε χρόνο θερμόαιμοι επιβάτες κάνουν άνω κάτω ολόκληρες πτήσεις και εν συνεχεία να φεύγουν με χειροπέδες.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button