Διεθνής επικαιρότητα

Φίλης: «Ο Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες»

Ολομέτωπη επίθεση στο Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο Νίκος Φίλης, μετά την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ μέσω της οποίας τον παρέπεμπε στην Επιτροπή Δεοντολογίας με το ερώτημα της διαγραφής.

Ο κ. Φίλης, μιλώντας στο OPEN, σημείωσε πως «αυτά που υποστηρίζει ο κ. Κασσελάκης δεν είναι Αριστερά, αλλά Μητσοτάκης», ενώ κατήγγειλε πως «ο κ. Κασσελάκης είναι σε αποστολή διάλυσης του ΣΥΡΙΖΑ από εξωπολιτικούς παράγοντες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Την ιδιότητά μου δεν μπορεί να την αφαιρέσει ο Κασσελάκης» υπογράμμισε. Παράλληλα, ο Νίκος Φίλης εκτίμησε πως θα υπάρξει σοβαρή αντίδραση και ζήτησε να γίνει Πολιτική Γραμματεία. «Αυτά που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα προκαλούν έναν περαιτέρω εκφυλισμό και μια γελοιοποίηση του κόμματος. Ακούω από πολύ κόσμο “ντρέπομαι να πω τι γίνεται με τον ΣΥΡΙΖΑ”. Ένα κόμμα που προσέφερε και μπορεί να προσφέρει στην κοινωνία οδηγείται σε διάλυση. Είναι λυπηρό ότι αυτό το ρόλο ανέλαβε ο κ. Κασσελάκης, ένα πρόσωπο άγνωστο στο κοινό και μόλις ένα μήνα μέλος στο κόμμα. Θα έπρεπε να σέβεται το καταστατικό γιατί δεν βγήκε εν λευκώ πρόεδρος, βγήκε με ένα συνέδριο που είχε αποφάσεις και με αυτές πορευόμαστε. Και με ένα καταστατικό που διαμορφώνει όρους λειτουργίας».

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως «δεν είναι λειτουργία κόμματος αυτή, είναι λειτουργία πολυεθνικής να απολύει από την Αμερική με Twitter».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button