ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Άγριο επεισόδιο με νεαρούς και δύο προσαγωγές στον κόμβο Δημαρχείου – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας, σημειώθηκε νέο επεισόδιο νεαρών, αυτή τη φορά στον κόμβο Δημαρχείου.

Το συμβάν σημειώθηκε βραδινές ώρες Σαββάτου με τους περαστικούς και διερχόμενους, να έχουν μείνει εμβρόντητοι, στη θέα νεαρών να μαλώνουν τόσο έντονα. Ειδικότερα, περίπου 10 άτομα, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, εξετάζονται διάφορες αιτίες και κίνητρα, σπρώχνονταν και βρίζονταν. Μάλιστα, στο σημείο μετέβη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, χωρίς να έχει γίνει γνωστό, αν μεταφέρθηκε κάποιο από τα νεαρά άτομα στο Νοσοκομείο, ενώ ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Στη θέα των αστυνομικών, οι νεαροί «σκόρπισαν» και «διαλύθηκαν», ενώ οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνονται αντίστοιχοι καυγάδες σε διάφορα σημεία της πόλης με εμπλεκόμενους νεαρά άτομα, ωστόσο οι πολίτες πλέον και μάλιστα οι γονείς, είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι με αυτά τα περιστατικά τα οποία δεν βλέπουν πάντα το φως της δημοσιότητας.
Αντίστοιχο περιστατικό, σύμφωνα με αναγνώστη της «Θ», σημειώθηκε στο πάρκο του Αγ. Κωνσταντίνου, όπου κι εκεί υπήρξε επεισόδιο μεταξύ νεαρών. Μάλιστα, παρέα αγοριών που διέρχονταν από το σημείο και κοίταξε προς την πλευρά των εμπλεκομένων, δέχθηκε φραστική επίθεση και μάλιστα, κάποιοι εξ αυτών, άρχισαν να κυνηγάνε τα παιδιά αυτά, τα οποία έτρεξαν να απομακρυνθούν.

Πηγή: e-thessalia.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button