Δ/Σ ΕλλάδαΔυτική ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Εξιχνιάσθηκαν δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφία

Εξιχνιάσθηκαν μετά από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, δέκα υποθέσεις απάτης και πλαστογραφίας και σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη απάτης και πλαστογραφίας κατ εξακολούθηση, σε βάρος μιας ημεδαπής γυναίκας.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι η κατηγορούμενη το τελευταίο έτος, διέπραξε τουλάχιστον δέκα απάτες, παρουσιαζόμενη στους παθόντες είτε ως λογίστρια που αναλάμβανε την περαίωση των λογιστικών και φορολογικών τους υποθέσεων, είτε ως υπεύθυνη επενδύσεων που συνεργάζονταν με τράπεζα.

Η κατηγορούμενη έπεισε του παθόντες, αναφερόμενη σε υποτιθέμενες μεγάλες ευκαιρίες επένδυσης ή τακτοποίησης φορολογικών και δανειακών υποχρεώσεων και τους απέσπασε τουλάχιστον 20.596 ευρώ.
Σε μια περίπτωση, μάλιστα, απευθύνοντας έκκληση για πρόβλημα υγείας συγγενικού της προσώπου, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, εξαπάτησε έναν άνδρα και του απέσπασε το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρω.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της γυναίκας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες περιπτώσεις απάτης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button