ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο αποχαιρετισμός του “Βράχου” | Neakriti

36 χρόνια πορείας στα κοινά συνοδεύουν το Γιώργο Στειακάκη – Βράχο – που για οικογενειακούς λόγους δεν πήρε μέρος στις φετινές εκλογές

Αποχαιρετιστήρια δήλωση του Γιώργου Στεικάκη μετά από 36 χρόνια προσφοράς στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από όποιο πόστο του ζητήθηκε όπως σημειώνει.

‘’Ξεκίνησα από Κοινοτικός Σύμβουλος και μετέπειτα   Κοινοτάρχης  στο  χωριό  μου, το Πετροκέφαλο Μαλεβιζίου…  Αργότερα για  12 χρόνια   Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου στον πρώην Δήμο Γοργολαϊνη…  4  χρόνια Πρόεδρος ΔΕΥΑΗ Ηρακλείου και 8 χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου.  

 

Αναφέρει συγκεκριμένα: ‘’Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην οικογένεια μου, που πάλευε τόσα χρόνια μαζί μου, στους χωριανούς μου,  στους πολίτες του πρώην Δήμου Γοργολαϊνη, στον τότε  Δήμαρχο  του Δήμου Γοργολαϊνη κ. Ματθαιάκη για την άριστη και έντιμη  συνεργασία  μας… και  στους απανταχού  φίλους μου, ΓΙΑΤΙ …….  στη δική τους  βοήθεια και στους  δικούς τους αγώνες…. ΟΦΕΙΛΩ… τις επιτυχίες μου και τις  πρωτιές μου στις… τόσες  εκλογικές αναμετρήσεις.

Νοιώθω πολύ συγκινημένος που φέτος αποφάσισα για  καθαρά οικογενειακούς  λόγους να μην μετέχω σ αυτές τις εκλογές.

Είμαι όμως περήφανος … γιατί μπήκα στον αγώνα με το κεφάλι ψηλά…. φτωχός κι έφυγα φτωχότερος… αλλά πλούσιος σε γνώσεις, σε γνωριμίες, σε φιλίες αλλά και γιατί ….. έμαθα να ξεχωρίζω φίλους και καθαρούς ανθρώπους… από τα συμφέροντα.

Περήφανος επίσης….. για τα  μηνύματα και τα συναισθήματα αγάπης, σεβασμού και ευγνωμοσύνης που εισπράττω καθημερινά από τον κόσμο… και από τα παιδιά μου που κι αυτά νοιώθουν περήφανα  για το “καθαρό κούτελο” του πατέρα τους !

 Θέλω να πιστεύω ότι βοήθησα… όπως  μπορούσα όλους όσους μου το ζήτησαν…. σε όποιο πρόβλημα τους… κι αν δεν τα κατάφερα κάποιες φορές… τουλάχιστον προσπάθησα .

Σας υπόσχομαι δε ….. ότι θα  συνεχίσω με την ίδια προθυμία να προσφέρω τη βοήθεια μου σε ότι μου ζητηθεί …. στο βαθμό που μπορώ…

Σας εύχομαι “ΚΑΛΗ  ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ”  

Να χαίρεστε τις οικογένειες σας και να μη διστάζετε να …..τολμάτε…. να βοηθάτε…. να στηρίζετε τις απόψεις σας… να είστε έντιμοι και δίκαιοι και  δεν θα χάσετε ΠΟΤΕ.  

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!!!

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button