ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Υποδοχή για τον Ερνανγκόμεθ που έφτασε στην Αθήνα

O Χουάντσο Ερνανγκόμεθ έφτασε απόψε στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του «τριφυλλιού»!

Ο Ισπανός, ο οποίος πραγματοποιεί ταξίδι-αστραπή, μιας και, αφότου περάσει από ιατρικά και υπογράψει, θα επιστρέψει σήμερα (2/8) στην Ισπανία, προκειμένου να ενσωματωθεί στην εθνική του ενόψει Μουντομπάσκετ, εμφανίστηκε ευδιάθετος και δήλωσε υπερήφανος, που θα φοράει την πράσινη φανέλα.
Μεταξύ άλλων, δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω! Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν μεγάλα ονόματα. Ο Σλούκας είναι “θρύλος”, ο Λεσόρ πέρυσι ήταν ένα “τέρας”, ξέρω καλά τον Βιλντόσα. Πρέπει να βρούμε τη χημεία και να κερδίσουμε. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα»!
Μετά τις δηλώσεις του, εξάλλου, γνώρισε την αποθέωση από 350 οπαδούς του Παναθηναϊκού, που τον περίμεναν στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ:
«Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος. Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ξέρω ότι με περιμένει ο κόσμος και θα είναι διασκεδαστικό. Δεν ξέρω για την τύχη και το πεπρωμένο. Είχα παίξει εδώ πέρυσι κόντρα στην Ελλάδα και αγάπησα την πόλη. Ανυπομονώ να παίξω για αυτή την ομάδα και να γνωρίσω τον κόσμο.
Ανυπομονώ για κάθε ματς. Φυσικά, είναι πολύ ωραίο να αντιμετωπίζω τον αδελφό μου. Αυτά τα πράγματα θα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την οικογένειά μας. Εκείνος επέλεξε αυτό που ήταν καλύτερο για τον ίδιο. Θα δούμε πώς θα βγει…
Νιώθω χαρούμενος και υπερήφανος, που είμαι εδώ, που εκπροσωπώ τη χώρα μου εδώ. Είμαι χαρούμενος, μιλάμε για μια ιστορική ομάδα, πιθανότατα την καλύτερη ομάδα της τελευταίας 20ετίας. Είμαι εδώ για να δουλέψω!».

Πηγή: sport-fm

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button