ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κρίσεις Πυροσβεστικής: Προήχθη σε υποστράτηγο ο Χανιώτης Γιώργος Μαρκουλάκης

Ο Γιώργος Μαρκουλάκης έχει υπηρετήσει τον τόπο του ως επί σειρά ετών διοικητής της Π.Υ. Βρυσών

Συνεδρίασε το αρμόδιο συμβούλιο κρίσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και προέκυψαν προαγωγές για αξιωματικούς και από την Κρήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις κρίσεις στην Πυροσβεστική, μεταξύ των 8 αντιπυράρχων που προήχθησαν στον βαθμό του υποστρατήγου είναι και ο Χανιώτης Γιώργος Μαρκουλάκης που τα τελευταία χρόνια υπηρετεί στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος. 

Οι 8 αντιπύραρχοι που προήχθησαν στον βαθμό του υποστράτηγου είναι οι: Χατζόπουλος Αθανάσιος, Γεωργάνας Δημήτριος, Πλατάς Χρήστος, Μπόκας Χριστόφορος, Μπριόλας Δημήτριος, Τσικαλάς Γεώργιος (επίσης από την Κρήτη), Κοσμίδης Θεόδωρος και ο Μαρκουλάκης Γεώργιος. 

Ο Γιώργος Μαρκουλάκης γεννήθηκε το 1970 στη Μάζα Αποκορώνου και είναι κάτοχος διπλώματος μεταπτυχιακών σπουδών στις στρατηγικές διαχείρισης περιβάλλοντος, καταστροφών και κρίσεων από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (2020) ενώ έχει αποφοιτήσει από την σχολή πυροσβεστών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και τη Σχολή Ανθυποπυραγών.

Έχει μεγάλη εκπαίδευση και μετεκπαίδευση σε τρέχοντα ζητήματα της ειδικότητάς του και έχει υπηρετήσει τον τόπο του ως επί σειρά ετών διοικητής της Π.Υ. Βρυσών.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button