Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

«Η νίκη είναι πάντα ο στόχος!»

Dodekanisos

Η ιστορία του Βαγγέλη Χατζηάντωνιου με την ενασχόληση στο γυναικείο ποδόσφαιρο ξεκίνησε από το 2014 από όταν ίδρυσε την ομάδα του ΑΣ Τριαντών Ιαλυσού. Προπονητής, τεχνικός διευθυντής, ακόμα και διοικητικά – οργανωτικά, πέρασε από όλα τα πόστα. Φέτος υπηρετεί την ομάδα από την θέση του προπονητή! Με τα κορίτσια φέτος θα αγωνιστούν στην Β’ Εθνική γυναικών και τον 4ο Όμιλο. Ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο είχαν την ευκαιρία να αγωνίζονται στα μεγάλα σαλόνια του γυναικείου ποδοσφαίρου, στην Α’ Εθνική. Πρώτος επίσημος αγώνας είναι την Κυριακή (05/11) στις 15:00 στο γήπεδο της Παστίδας με τον Άγιο Θωμά.

– Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας φέτος ;

– « Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά! Αλλά η νίκη είναι πάντα ο στόχος! Αυτό που αποζητάμε πλέον είναι να αναδείξουμε τα δικά μας κορίτσια, και γενικά όποιο ταλέντο υπάρχει στο νησί, να το ενσωματώσουμε στην ομάδα μας και να αναδειχθεί!»

– Πόσο δύσκολο είναι για μια γυναικεία ομάδα να ανταπεξέλθει στα οικονομικά έξοδα;

– « Η ομάδα πλέον έχει την βάση και το brand name να την υποστηρίξει το νησί! Σε σχέση με τους άνδρες σίγουρα είναι μειονεκτική η θέση μας, αλλά αυτό είναι ένα πρόβλημα που το έχουν γενικά οι γυναικείες ομάδες στην Ελλάδα. Φέτος έχουμε δυνατό συμβούλιο και υπάρχουν άνθρωποι που βοηθάνε, επιπλέον αρκετοί είναι οι επιχειρηματίες μας έχουν στηρίξει δεν έχουμε παράπονο! Το μεγαλύτερο μειονέκτημα για έναν σύλλογο όταν δεν έχει έσοδα είναι όταν πρέπει να πληρώσει για ένα γήπεδο για να τον φιλοξενήσουν.. »

– Μετά από 10 χρόνια στο γυναικείο έχετε δει να υπάρχει κάποια αναβάθμιση;

– « Αγωνιστικά – παικτικά θεωρώ πως είναι σε καλό επίπεδο. Οργανωτικά ελάχιστες ομάδες το υποστηρίζουν, και για αυτό δεν έχουν καταφέρει να το κάνουν και ελκυστικό.. Από τις μεγάλες ομάδες μέχρι τώρα μόνο ο ΠΑΟΚ είχε γυναικεία.. Πλέον στο παιχνίδι μπήκαν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Αστέρας Τρίπολης, πιστεύω σε 3-4 χρόνια θα έχουν ξεφύγει και θα πρέπει να ακολουθήσουμε τον δρόμο που θα χαράξουν για να εξελιχθούμε! »

– Δυο παίκτριες σας (Σακομήτρου Ιωάννα και Γρύλλη Σεβαστιάννα) ήταν στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδος για το Αναπτυξιακό Τουρνουά της UEFA WU15. Πως νιώθετε για αυτή την επιλογή ;

– « Περηφάνια μόνο! Αυτό είναι που μας δίνει κίνητρο για να συνεχίσουμε! Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να βλέπεις κορίτσια δικά σου να προχωράνε. Έχω πάρει ανόδους και πρωταθλήματα αλλά αυτό δεν ανταλλάζετε. Ότι πιο σημαντικό να βλέπεις νέα παιδιά που το γουστάρουν και να έχουν τέτοια εξέλιξη, μακάρι να συνεχίσουν έτσι να αναδειχθούν μέσα από το ποδόσφαιρο! »

– Πρώτο παιχνίδι για φέτος είναι με τον Αγ. Θωμά. Σε τι κατάσταση είναι η ομάδα;

– « Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και θεωρώ πως θα είμαστε έτοιμοι! Κάναμε αρκετά φιλικά και είδαμε διάφορα. Μας βοήθησε το παιχνίδι με τον Σταυρό Καλυθιών και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να μείνει, γιατί θα κάνει καλό και στους δυο. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν έχουμε κάποιο τραυματισμό, εκτός από τα κορίτσια που λείπουν με την Εθνική αλλά χαλάλι τους! »

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button