Διεθνής επικαιρότητα

Έφτασε τις 18 νίκες στο κλειστό στο τριπλούν ο Τσιάμης

Ο Δημήτρης Τσιάμης είναι ένας αθλητής που έχει γράψει τη δική του ιστορία και το Σάββατο (17/2) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, κατά τη διάρκεια του 38ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος κλειστού στίβου, ο 42χρονος άλτης του τριπλούν έφτασε στην 18η νίκη στη διοργάνωση.

Ο άλτης του Ολυμπιακού, που προπονείται με τον Παναγιώτη Μαρκιανίδη, στο έκτο του και τελευταίο άλμα «προσγειώθηκε» στα 16,19 μέτρα. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Χρήστος Κουτσογάκης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) με 16,13 μ. και την τριάδα έκλεισε ο Αλέξανδρος Αθανασίου (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) με 15,75 μέτρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Φέτος στον κλειστό έχω γενικά ένα θέμα με το τρίτο βήμα. Με την τεχνική μου. Είμαι πολύ σκυφτός. Ενώ γενικά είμαι σε καλή κατάσταση, για πάνω από 16,50 μ., απλά το σκοτώνω στο τελευταίο άλμα. Έχω έναν ακόμη αγώνα στη Μαδρίτη (23/2) και ελπίζω να κάνω εκεί αυτό που μπορώ. Για την ψυχολογία στον ανοιχτό», αμέσως μετά τη νίκη του ο Τσιάμης.

Και συνέχισε αναφερόμενος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του καλοκαιριού: «Στον ανοιχτό στίβο είμαι πάντα καλύτερος. Το θέμα είναι να μπω πιο συγκεντρωμένος να βελτιώσω τα τεχνικά λάθη. Από εκεί και πέρα άλματα στα 16,70 – 80 μέτρα θα είναι σχετικά συχνά».

Την απονομή στους νικητές του τριπλούν έκανε ο παλαιός πρωταθλητής του αγωνίσματος, Κώστας Ζαλαγκίτης στον οποίο ο Τσιάμης χάρισε το Κύπελλο του σε ένδειξη τιμής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button