Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Νέλλη Μουτσοκάπα: Μια φαρμακοποιός με τον Γιάννη Εριφυλλίδη για τη Δημοτική Κοινότητα της Καβάλας

Η Νέλλη Μουτσοκάπα «κατεβαίνει» ως υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα της Καβάλας με τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη και τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

«Πιστεύουμε ότι οι σπουδές και οι γνώσεις της, η επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, η χαρισματική και πολύπλευρη προσωπικότητα, η μεγάλη αγάπη για τη μουσική και όλες τις τέχνες, η ιδιαίτερη και ανεπιτήδευτη καλλιέργεια, η σεμνότητα, η καθαρή πολιτική σκέψη, η εργατικότητα, η έμφυτη ευγένεια, η υψηλή αισθητική, το ήθος, η ευαισθησία για όλα τα κοινωνικά ζητήματα, η διάθεση για ανιδιοτελή προσφορά στα κοινά και η μεγάλη αγάπη της για την Καβάλα καθιστούν τη Νέλλη Μουτσοκάπα πολύτιμη συνεργάτιδα για την υλοποίηση του προγράμματός μας σε όλους τους τομείς αρμοδιότητας του Δήμου Καβάλας -ιδιαίτερα για την κοινωνική πολιτική, τον πολιτισμό και τις τέχνες- και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή για την πόλη και την περιοχή μας. Νέλλη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας», αναφέρει ο κ. Εριφυλλίδης στο μήνυμά του.

Η Νέλλη Μουτσοκάπα συστήνεται με τα δικά της λόγια

Γεννήθηκα στην Καβάλα. Σπούδασα Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και εργάστηκα για κάποια χρόνια, στην  έδρα της Αναλυτικής Χημείας. Επιστρέφοντας  στην Καβάλα δούλεψα στο Γενικό Νοσοκομείο ως φαρμακοποιός, από όπου και συνταξιοδοτήθηκα. Είμαι  παντρεμένη με τον  Οφθαλμίατρο Βασίλη  Ασημένιο, έχω έναν γιο και μια εγγονούλα.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button