ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μυστήριο με τον θάνατο του 29χρονου – Δεν είχε πει σε κανέναν ότι θα πήγαινε στην Κυλλήνη (vid)

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου του 29χρονου στην Κυλλήνη, ο οποίος εντοπίστηκε κρεμασμένος σε δέντρο εξοχικής κατοικίας – «Το τελευταίο διάστημα ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά», λέει ο αδερφός του

Συγκλονισμένοι είναι οι συγγενείς του νεαρού πατέρα, οι οποίοι ψάχνουν απαντήσεις, ενώ ο αδελφός του θύματος ζητά από τις Αρχές να μην κλείσουν τον φάκελο της υπόθεσης ως αυτοκτονία και να ερευνήσουν περαιτέρω την υπόθεση. Στο MEGA μίλησε ο αδελφός του 29χρονου, αναφέροντας ότι ο αδελφός του το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καλά ψυχολογικά.

Ο 29χρονος, πατέρας ενός 9χρονου παιδιού είχε μεταβεί στην Ηλεία, από τη Φθιώτιδα, προκειμένου να συναντήσει την πρώην γυναίκα του.

Στις 29 Οκτωβρίου χάθηκαν μυστηριωδώς τα ίχνη του από το Βαρθολομιό, ενώ προχθές εντοπίστηκε η σορός του, από τον ιδιοκτήτη εξοχικού, ο οποίος όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στην Αθήνα.

Ο άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος από ύψος 3 – 4 μέτρων, δεμένος πισθάγκωνα, με πολλούς να σκέφτονται ακόμα και το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο οι αστυνομικοί αυτή την ώρα και από τα στοιχεία που έχουν συλλέξει πιθανολογούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι αρχές θεωρούν πως ο νεαρός ανέβηκε στο δέντρο με σκάλα και προσπάθησε να δέσει τα χέρια του, για να εκμηδενίσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.

«Κι εγώ αυτή τη στιγμή που μιλάω δεν είμαι καλά ψυχολογικά με αυτά που είδα», δήλωσε ο αδελφός του θύματος.

Ο ιδιοκτήτης του εξοχικού ήρθε αντιμέτωπος με ένα ανατριχιαστικό θέαα, όταν προσπάθησε να διαπιστώσει από πού προερχόταν η αφόρητη δυσοσμία μέσα στο σπίτι, ενώ στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί καθώς και στενοί συγγενείς του 29χρονου.

«Δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά»

Ο αδελφός του θύματος συμπλήρωσε, «Το τελευταίο διάστημα ο αδερφός μου δεν ήταν καθόλου καλά ψυχολογικά». Ο αδελφός του και η μητέρα του ανέλαβαν το δύσκολο έργο της αναγνώρισης της σορού του 29χρονου, που βρέθηκε σε αποσύνθεση. Οι αστυνομικοί πάντως περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σύμφωνα με τον αδελφό του, ο 29χρονος ήθελε να κάνει μία ακόμα προσπάθεια επανασύνδεσης με τη γυναίκα του, όμως ένα πρωί εντελώς ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν, χωρίς να έχει μαζί του ούτε ένα από τα προσωπικά του αντικείμενα.

Ο άνδρας έμενε στο Βαρθολομιό, με τον αδελφό του, με την περιοχή να απέχει γύρω στα 10 λεπτά με αυτοκίνητο από την Διασπορά Κυλλήνης, όπου βρέθηκε νεκρός, ενώ δεν είχε ενημερώσει κανέναν ότι σκόπευε να πάει εκεί.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες στην Κυλλήνη, αναμένοντας την ιατροδικαστική εξέταση που πρόκειται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του νεαρού πατέρα.

Ο ιατροδικαστής Δημήτριος Γαλεντέρης σχολίασε για το γεγονός ότι ο 29χρονος βρέθηκε κρεμασμένος, δεμένος πισθάγκωνα: «Η σκηνή θανάτου δημιουργεί ερωτήματα και θέτει υπόνοιες ότι μπορεί να μπλέκεται και κάποιος άλλος στον μηχανισμό θανάτου. Επομένως η πραγματικά χρήζει περαιτέρω διερεύνησης».

Δείτε το βίντεο:

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button