ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Εθνική: Βασικός στόχος ο Σάντος με εναλλακτική Χιμένεθ αν φύγει ο Πογέτ…

Ο Φερνάντο Σάντος θα είναι χωρίς αμφιβολία  ο πρώτος  στόχος της ΕΠΟ για τον πάγκο της Εθνικής αν δεν συνεχιστεί η συνεργασία με  τον Γκουστάβο Πογέτ. Και βεβαιως δεδομένη η αγάπη του Σάντος για την Ελλάδα αλλά δεν μιλάμε για τον ίδιο Σάντος που έφυγε (εκδιώχθηκε καλύτερα) από την Εθνική το 2014. Το στάτους του επαγγελματία Σάντος, είναι τελείως διαφορετικό, αφού τα προηγούμενα χρόνια έκανε την Πορτογαλία πρωταθλήτρια Ευρώπης ενώ κατέκτησε και το Nations League! Βέβαια είναι ο ίδιος Σάντος σε νοοτροπία και φιλοσοφία, ο Σάντος που θέλει σοβαρότητα, επαγγελματισμό και οργάνωση!

Θέματα που ορθότατα έχει θίξει και αναδείξει και ο Πογέτ (π.χ. αθλητικό κέντρο), τα οποία πλέον όχι μόνο τον ενοχλούν, αλλά καθιστούν τη γενικότερη – εμφανή πλέον, χωρίς καμία διάθεση να την κρύψει – δυσθυμία του, αφόρητη.
Ούτε και το όνομα του Μανόλο Χιμένεθ, που επίσης ακούγεται, δεν είναι άγνωστο ή πρωτοεμφανιζόμενο. Και πριν τη συμφωνία με τον Πογέτ είχε συζητηθεί, το εκρηκτικό ταπεραμέντο όμως του Ισπανού (θεωρήθηκε μάλιστα εκρηκτικότερο του Ουρουγουανού) αποτέλεσε αποτρεπτικό παράγοντα στο να προχωρήσει τότε η όποια συζήτηση.

Τώρα, ο αλλοτινός προπονητής της ΑΕΚ έχει ρόλο συμβούλου στη Σέρο Πορτένιο της Παραγουάης. Δεν δεσμεύεται με κάποια ισχυρή δέσμευση και – όπως λέγεται – ένα… νεύμα θα του έφτανε για να δεχτεί τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, αν και εφόσον του προταθεί.
Δεν είναι οι μόνοι, δεν θα είναι οι μόνοι, όταν και εφόσον ξεκινήσει η όποια αναζήτηση. Αλλά βασική προτεραιότητα αυτή τη στιγμή είναι ο Σάντος και πρώτη εναλλακτική λύση 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button