Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Δωρεάν εισιτήρια για παιδιά και οικογένειές, προτείνει η «Κακία Σκάλα»!



Dodekanisos

Την Δευτέρα (30/10) ο Α.Σ. Ρόδος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟ Βάρδας για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, με τη διοίκηση της ομάδας να εκφράζει την πρόθεσή της τα μέλη της «Κακιάς Σκάλας» να παρακολουθήσουν το παιχνίδι δωρεάν.
Ο Σύνδεσμος, εξέδωσε ανακοίνωση ευχαριστώντας τη διοίκηση για την ευγενική χορηγία, δηλώνοντας πως δεν θα την δεχθεί, διότι τα μέλη του είναι όλοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Παράλληλα πρότεινε τα δωρεάν εισιτήρια να διατεθούν σε παιδιά, μαθητές και οικογένειες!

Η ανακοίνωση: « Ευχαριστούμε τη διοίκηση του συλλόγου για την ευγενική χορηγία της, όμως δεν θα την αποδεχθούμε. Υπενθυμίζουμε ότι τα μέλη του Συνδέσμου μας είναι όλοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας και ανελλιπώς δίπλα στην ομάδα μας. Αντ’ αυτού θα αντιπροτείναμε η δωρεάν διάθεση εισιτηρίων να έχει ισχύ για παιδιά, μαθητές και οικογένειες. Θα ήταν κατά τη γνώμη μας ένα πρώτο βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, ώστε να γίνει η Ρόδος μας ξανά η ομάδα που θα αγκαλιαστεί από ολόκληρο το νησί. Καλούμε τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στην ‘’Ελαφάρα’’ μας και στην προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της για την επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες. Κλείνοντας, ευχόμαστε η φετινή προσπάθεια όλης της οικογένειας του οργανισμού που ονομάζεται Α.Σ. Ρόδος να αγκαλιαστεί από τον φίλαθλο κόσμο του νησιού το συντομότερο δυνατόν, διότι έτσι αρμόζει στην ιστορία αλλά και στο DNA της μεγαλύτερης ομάδας αυτού του τόπου».



Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button