ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς παρουσιάζει «τη δύναμη της ήττας» και στο Ηράκλειο

“Ω Μπάνε Μπάνε”! Το σύνθημα αυτό λες και ακούγεται ακόμα σε κάθε κλειστό γυμναστήριο! Τι κι αν πέρασαν τα χρόνια! Ο Μπάνε που λατρεύτηκε από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ…ως αντίβαρο κόντρα στον Άρη του Γκάλη και του Γιαννάκη, ο Μπάνε Πρέλεβιτς που έγινε ηγέτης στην ΑΕΚ με προπονητή τον πρώην αντίπαλό του Γιάννη Ιωαννίδη και την οδήγησαν σε τελικό Ευρωλίγκας, ο Μπάνε που τελικά έκανε μόνο φίλους στο πέρασμα του από το ελληνικό μπάσκετ ή αν προτιμάτε δεν έκανε εχθρούς! Ο Μπάνε Πρέλεβιτς έγινε συγγραφέας και αυτός είναι ο λόγος που θα βρίσκεται το Σάββατο 30 Μαρτίου στο Ηράκλειο: Για να παρουσιάσει το βιβλίο του που δεν θα μας μάθει την τέχνη του τρίποντου που ήξερε όσο λίγοι αλλά την τέχνη του… να ξέρεις και να χάνεις, αφού υπάρχει τελικά και “η δύναμη της ήττας”…

Για περισσότερες λεπτομέρειες ενόψει της εκδήλωσης που θα έχει και τη σφραγίδα της ΚΡΗΤΗ TV μέσω του συντονιστή της Γιώργου Μιμίκου ακολουθεί η ανακοίνωση των διοργανωτών με όλες τις λεπτομέρειες…

Ο Μπάνε Πρέλεβιτς ήταν ένας αθλητής γεννημένος-νικητής! Ωστόσο ήξερε καλά πόση δύναμη μπορεί να σου δώσει ακόμα και μια ήττα! Ο Μπάνε ήθελε να μοιραστεί τις εμπειρίες του μέσα από ένα δικό του δημιούργημα, ένα δικό του βιβλίο, κάτι περισσότερο από μια απλή αυτοβιογραφία αφού όπως είπε:  «Το βιβλίο μου είναι ό,τι πιο δημιουργικό έχω κάνει από τότε που ήμουν παίκτης»! Το βιβλίο του Μπάνε λοιπόν έχει ξεκινήσει το δικό του ταξίδι σε ολόκληρη την Ελλάδα και το Σάββατο 30 Μαρτίου θα παρουσιαστεί και στο Ηράκλειο! Το ραντεβού έχει δοθεί για για τις 11 το πρωί στο κλειστό «Νέα Αλικαρνασσός», στα Δυο Αοράκια και μάλιστα στον αγωνιστικό χώρο εκεί όπου ήταν πάντα η θέση του σπουδαίου παλαίμαχου αθλητή! Με διοργανωτές τον ΣΒΕΚΗ και τη “Health Volution”, με τον συγγραφέα θα μιλήσουν ο πρώην πρόεδρος του ΟΑΑ Ηράκλειο και του ΕΣΑΚΕ Μανόλης Παπακαλιάτης, ο βετεράνος αθλητής μπάσκετ και πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ηρακλείου (ΣΒΕΚΗ) Δημήτρης Δότσιος και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου Γιάννης Τσαπάκης.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος της «ΚΡΗΤΗ TV» Γιώργος Μιμίκος ενώ αποκλειστικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η «ΚΡΗΤΗ TV», η παγκρήτια Εφημερίδα «Νέα Κρήτη», η ιστοσελίδα “neakriti.gr” και το «Ράδιο 98.4». Ο Μπάνε περιμένει το μπασκετικό και όχι μόνο κοινό του Ηρακλείου να είναι εκεί στις 30 Μαρτίου, στην παρουσίαση του βιβλίου του που περνάει μηνύματα σε αθλητές και φιλάθλους κάθε ηλικίας γιατί τους μαθαίνει «τη δύναμη της ήττας», γιατί και αυτή υπάρχει στον αθλητισμό αλλά και στον πρωταθλητισμό!

«Ο Μπάνε όντως δεν ήθελε να χάνει, όντως ήταν γεννημένος νικητής, ωστόσο έμαθε να γίνεται και πιο δυνατός μέσα από μια ήττα», λέει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Δότσιος κάνοντας το τζάμπολ πριν την ημέρα της παρουσίασης…”

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button