ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Μετέωρα: Τους απασχολούσαν και έκλεβαν τα σπίτια τους

Εξιχνιάστηκαν, από το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων, ακόμη πέντε περιπτώσεις κλοπής από οικίες, με τη μέθοδο της απασχόλησης, που διαπράχθηκαν σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων.

Δράστες τυγχάνουν δύο άνδρες, οι οποίοι είχαν συλληφθεί την 30-06-2023 το απόγευμα, για κλοπή από οικία, καθόσον λίγο νωρίτερα επιβιβαζόμενοι σε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο και προσποιούμενοι τους πωλητές φρούτων, αφαίρεσαν, με τη μέθοδο της απασχόλησης, το χρηματικό ποσό των 370 ευρώ από οικία ηλικιωμένης.

Από την περαιτέρω αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 05-05-2023 έως 30-06-2023, ενεργώντας με την ίδια μεθοδολογία, διέπραξαν ακόμη 5 κλοπές από οικίες ισάριθμων ημεδαπών σε περιοχές του Δήμου Μετεώρων.

Πιο αναλυτικά, οι δράστες, χρησιμοποιώντας το προαναφερόμενο όχημα για τη μετακίνησή τους και αφού ο ένας εξ αυτών απασχολούσε τα θύματα, με το πρόσχημα πώλησης ειδών μαναβικής/οικιακής χρήσης, ο άλλος εισέρχονταν στις οικίες τους, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αφαιρώντας χρηματικά ποσά, με το συνολικό αποκομισθέν παράνομο οικονομικό όφελος από τις πέντε κλοπές να ανέρχεται στις 2.600 ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μετεώρων.

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button