ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Σύνδεσμος Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης: Βραβείο στους καλύτερους στον κλάδο του Τουρισμού (pics)

Με επιτυχία η εκδήλωση για τα 47 χρόνια του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης

Η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων Κρήτης για τη βράβευση των εργαζόμενων των μελών του Συνδέσμου, που επέδειξαν σημαντική απόδοση και ζήλο τη χρονιά που φεύγει, πραγματοποιήθηκε προχθές Δευτέρα.

Στην καθιερωμένη ομιλία του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Μιχάλης Βλατάκης είπε τα εξής: «Εκ μέρους του Δ.Σ. σας καλωσορίζουμε στη σημερινή (σ.σ. προχθεσινή) μας εκδήλωση βράβευσης των καλύτερων υπαλλήλων των τουριστικών και ταξιδιωτικών γραφείων, μια εκδήλωση που όλα αυτά τα χρόνια έχουμε καθιερώσει για να επιβραβεύουμε την αριστεία. Η εκδήλωση αυτή παραδοσιακά γινόταν με δεξίωση και καλεσμένους πλέον των χιλίων ανθρώπων του τουρισμού και των Αρχών. Τη χρονιά αυτή προτιμήσαμε να διαθέσουμε τα χρήματα αυτά για την κατασκευή του χώρου στάθμευσης, που αποσυμφόρησε το αεροδρόμιο Ηρακλείου και τη γύρω περιοχή, προσφέροντας δωρεάν πάρκινγκ για τα αναμένοντα τουριστικά πούλμαν και τα οχήματα των εργαζομένων του αεροδρομίου, δίνοντας επιτέλους μια καλύτερη εικόνα στους επισκέπτες μας, τη δωρεά τουριστικού πούλμαν στη ΣΕΑΠ για τη μεταφορά των στρατευμένων μας, καθώς και σε πλειάδα άλλων κοινωνικών δράσεων που μας ζητήθηκε υποστήριξη.

Ο Σύνδεσμός μας αποτελεί αυτή τη στιγμή τον πιο δυναμικό εκπρόσωπο του τουρισμού της Κρήτης, αλλά θεωρείται και από τους σημαντικότερους στη χώρα. Ο φορέας μας είναι παντού. Αποδεικνύει συνεχώς ότι ο τουρισμός είναι δίπλα στην κοινωνία, συμμετέχοντας και στηρίζοντας φιλανθρωπικές δράσεις, οικογένειες και ιδρύματα που έχουν ανάγκη.

Συμμετέχει σε πάμπολλες συσκέψεις και συνέδρια που αφορούν τον τουρισμό. Ενισχύει οικονομικά το αεροδρόμιο, υπηρεσίες και Δήμους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών μας. Συμμετέχει, χορηγεί και διοργανώνει όλες τις επισκέψεις ΜΜΕ για την προώθηση της Κρήτης και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τον τουρισμό της Κρήτης με όλες τις δυνάμεις μας.

Βράβευση για τουρισμό

Τολμώ να πω ότι μας υπολογίζουν και μας ακούν και αυτό απεδείχθη στα χρόνια της πανδημίας με όλα αυτά που καταφέραμε για τον κλάδο πανελληνίως.

Ο πόλεμος στην “καρδιά” της Ευρώπης και στη Μέση Ανατολή, οι τρομερές αυξήσεις, ο πληθωρισμός, η κλιματική αλλαγή και η αύξηση των επιτοκίων δε μας πτόησαν και εκτελέσαμε για μια ακόμη φορά το καθήκον μας στην πατρίδα και στην κοινωνία, με ένα ακόμη ρεκόρ στις αφίξεις και στους τζίρους (ελπίζω και στα κέρδη… σε αναμονή των ισολογισμών).

Επιτρέψτε μου ιδιαίτερη μνεία και μεγάλο ευχαριστώ στον ακούραστο υποστηρικτή του τουρισμού, τον περιφερειάρχη μας Σταύρο, αλλά και τον αντιπεριφερειάρχη Κυριάκο, ο οποίος μας εξέπληξε όλους υπερθετικά με τις ικανότητές του.

Βράβευση για τουρισμό

Η επόμενη χρονιά θα είναι, κατά τη γνώμη μου, ένα ακόμη “οχυρό” που θα κληθούμε να κατακτήσουμε με αρκετές απ’ ό,τι διαισθάνομαι δυσκολίες. Εύχομαι να είμαστε προσγειωμένοι, ενωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο και με πολλή δουλειά θα τα καταφέρουμε. Καλή δύναμη σε όλους μας και καλές γιορτές».

Ακολούθησε η βράβευση των Καλύτερων Υπαλλήλων Τουριστικών Γραφείων 2023, οι οποίοι παρέλαβαν τιμητική πλακέτα, δώρο επιταγή από τα super market “Χαλκιαδάκη” και κλήρο για την κλήρωση που ακολούθησε για το χρηματικό έπαθλο.

Βράβευση για τουρισμό

Η λίστα των βραβευθέντων

CRETAN HOLIDAYS Σπύρος Κρητικός

DANAOS TRAVEL Καλλιόπη Μαρκάκη

KOURKOUNIS TOURS Φίλιππας Λιανδράκης

LE GRAND TRAVEL Αθανάσιος Βασιλείου

M.T.S. Μιχάλης Ακογλάνης

MILLENIUM TRAVEL Olga Merkulova

MINOAN SUMMER Ολυμπία Μπακάλη

CRETATOUR Άρτεμις Τριανταφυλλάκη

RHODOS TOURS Ιωάννα Παπαδάκη

AVRA TOURS Αργυρώ Λαγουδάκη

START TRAVEL Μιχάλης Κουτσάκης

SUMMERLAND Δημήτρης Λυδάκης

TREND TOURISTIC SRVCS Χρύσα Καπελλάκη

TUI HELLAS Γιούλα Νικολοπούλου

VACANCES HELIADES Άννα Μομφεράτου

HELLENIC ZEUS Γιώργος Λαμπράκης

D.T.S.Incoming Hellas Κατερίνα Δασκαλάκη

WELCOME HOLIDAYS Kristina Delire

ΤΕΖ ΤOUR Valentina Spivakova

MEETING POINT HELLAS Ειρήνη Σπαντιδάκη

STAR BUS Ελένη Κρεμασμένου

ODEON TOURS Λαμπρινή Καφτάκη

TRAVEL SWEETY Ηρώ Αποστολέρη

BIG TRAVEL Αλίκη Σαριδάκη

ANEX TOURS Αριστείδης Μεραμβελιωτάκης

CONSORT TRAVEL Ελένη Κορνελάκη

MEMENTO Μαρία Κορνάρου

ORANGE TRAVEL Άννα Λεώβαρη

SOLMAR TOURS Δημήτρης Πέρογλου

ALLARGO Εμμανουήλ Παπαδάκης

GEA Holidays Ιωάννα Παπαδάκη

DIAZOMA NET Αμαλία Μαυροειδή

CRETA PLAN Κατερίνα Κυπριωτάκη

HOLIDAY LINES GREECE Παρασκευή Γιανναράκη

LANDMARKS TRAVEL Μαρία Νερατζούλη

KOSMOS TRAVEL Φίλιππος Στερεός

TRAVEL EXCHANGE Μαρία Μελιδονιώτη

 

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button