Δυτική ΜακεδονίαΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Κοζάνη: Εξιχνιάσθηκε υπόθεση απάτης με υπολογιστή -Σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία σε βάρος τριών ατόμων

Εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, υπόθεση απάτης με υπολογιστή, που τελέστηκε σε βάρος 52χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, η 52χρονη κατήγγειλε ότι τέλη Μαρτίου του 2023, άγνωστο άτομο επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της, προσποιούμενο συνεργάτη της λογίστριάς της και αφού της παρουσίασε ψευδή γεγονότα ως αληθή, έπεισε αυτή να μεταφέρει συνολικά το χρηματικό ποσό των -8.000- ευρώ από το λογαριασμό της σε -2- έτερους λογαριασμούς.

Μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο ημεδαπών, ηλικίας 24 και 59 ετών, οι οποίοι είναι  κάτοχοι των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους μεταφέρθηκε το ανωτέρω χρηματικό ποσό καθώς και ενός 35χρονου αλλοδαπού, ο οποίος είναι κάτοχος του αριθμού τηλεφώνου, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για απάτη με υπολογιστή.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.


Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button