ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Οδοιπορικό Μπέου στις γραμμές του «Μουτζούρη» – «Που είναι οι γραμμές; Πότε έκανε μήνυση ο τόφαλος;» (φωτό)

Οδοιπορικό στις γραμμές του «Μουτζούρη» πραγματοποίησε το πρωί της Παρασκευής ο Αχιλλέας Μπέος, μετά τη νέα μήνυση για την παύση των έργων αποκατάστασης, από την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει:

Δεν πρέπει να αμφιβάλλει κανείς ότι και εμείς είμαστε υπέρ των μνημείων. Αρκεί αυτά να είναι μνημεία Πολιτισμού και όχι εστίες ρύπανσης, μόλυνσης και υποβάθμισης της ζωής των κατοίκων.

Οσοι λοιπόν δήθεν κόπτεστε για τα Μνημεία φροντίστε να είναι καλοσυντηρημένα και σε αξιοπρεπή κατάσταση και τότε να συνδράμουμε όλοι στην ανάδειξή τους. Αρκετά πια με το ρεζιλίκι και την υποκρισία σας.

Το έργο όταν ολοκληρωθεί θα είναι παράδειγμα προς μίμηση. Και αισθητικά και λειτουργικά. Και δεν θα πνίγεται ο κόσμος και δεν θα καταστρέφονται οι επιχειρήσεις.

ΥΓ. Κα Γεωργίου – Τόφαλε μπορείτε να εξηγήσετε στους καλόπιστους πολίτες πως είναι δυνατόν σε συγκεκριμένα, περιθωριακά είναι η αλήθεια, ΜΜΕ, που σε κάθε ευκαιρία δυσφημούν και συκοφαντούν την πόλη, να δημοσιεύεται από χθες η «είδηση» ότι υποβάλατε μήνυση για τις γραμμές ΟΣΕ στην Αγριά, όταν η μήνυση αυτή υποβλήθηκε σήμερα το πρωί; Τι σόι διαπλοκή είναι αυτή; Κρατήστε έστω τα προσχήματα. Λίγη τσίπα, πια…

Δείτε βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button