Ανατολική Μακεδονία και ΘράκηΜακεδονίαΤοπικές Είδησης

Στη Θάσο ο νέος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης [φωτογραφίες]

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2024 επισκέφθηκε τη Θάσο και τον Δήμο της Θάσου ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και Θάσου, Θεόδωρο Μαρκόπουλο, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, Παναγιώτη Αρχοντή και τον προϊστάμενο του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της ΔΤΕ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Γεώργιο Κυπραίο.

Ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης υποδέχθηκε τον κ. Περιφερειάρχη και τους κ. Αντιπεριφερειάρχες στον Δήμο της Θάσου και ακολούθησε σύσκεψη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου. Στη σύσκεψη συμμετείχαν εκ μέρους του Δήμου Θάσου ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Θάσου, οι πρόεδροι του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θάσου και της ΔΕΥΑΘ, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι.

Στη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε αναλυτική ενημέρωση από τους εκπροσώπους του Δήμου Θάσου για θέματα αρμοδιότητας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που απασχολούν τον Δήμο και τη Θάσο, ενώ συζητήθηκαν οι τρόποι αντιμετώπισης και επίλυσης χρόνιων εκκρεμοτήτων, διά της στενής συνεργασίας.

Ο Δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, σε ανάμνηση της επισκέψεως του κ. Περιφερειάρχη και των κ. Αντιπεριφερειαρχών στον Δήμο της Θάσου, τους πρόσφερε από ένα αντίγραφο αρχαίου νομίσματος της Θάσου.

Μετά το πέρας σύσκεψης ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε: «Αποτελεί χαρά και τιμή για εμάς να υποδεχόμαστε τον νέο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και τους Αντιπεριφερειάρχες κ. Θεόδωρο Μαρκόπουλο και κ. Παναγιώτη Αρχοντή στο νησί της Θάσου στην πρώτη τους σύσκεψη από την ανάληψη των καθηκόντων τους σε Δήμο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ. Τον ευχαριστούμε για το συνεχές έμπρακτο ενδιαφέρον του και υπολογίζουμε στη στενή συνεργασία με την Περιφέρεια για την επίλυση χρόνιων εκκρεμοτήτων».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button