ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στέφανος Κασσελάκης: Καθόλου αισιόδοξα τα νούμερα στα κοινωνικά του δίκτυα (vid)

Viral στο διαδίκτυο ο Κασσελάκης, αλλά τα νούμερα είναι χαμηλά στα social media

Ο Στέφανος Κασσελάκης επεξεργάζεται και περνάει από μοντάζ τα βίντεό του, με τους χρήστες να προτιμούν τελικά λίγη δόση… ερασιτεχνισμού, ώστε να φαίνεται περισσότερο προσιτός.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει στους χρήστες του διαδικτύου ο Στέφανος Κασσελάκης. Τι δείχνουν όμως τα στατιστικά στοιχεία;

Μπορεί τα βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη να έχουν συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές και να έχει γίνει το νέο trend του διαδικτύου, ωστόσο δυσοίωνα είναι τα νέα για την παρουσία του στο διαδίκτυο, καθώς τα στατιστικά στοιχεία στα social media του είναι χαμηλά.

«Τα νούμερα δεν είναι αισιόδοξα στα κοινωνικά δίκτυα του Κασσελάκη. Τα στατιστικά του είναι χαμηλά και στο Instagram και στο Tik Tok» σημείωσε ο Νίκος Βασιλάκος, δημοσιογράφος τεχνολογίας.

«Δεν είναι καλά όταν μπαίνεις τόσο δυναμικά να διεκδικήσεις ηγεσία. Άλλοι υποψήφιοι, όπως ο Νίκος Παππάς, έχουν ωριμότητα, γνώση και πολύ καλύτερα νούμερα» συμπλήρωσε.

Ποιος ο λόγος; Όπως εξήγησε ο κ. Βασιλάκος, ο Στέφανος Κασσελάκης επεξεργάζεται και περνάει από μοντάζ τα βίντεό του, με τους χρήστες να προτιμούν τελικά λίγη δόση… ερασιτεχνισμού, ώστε να τον δει περισσότερο προσιτό ο κόσμος και όχι κατασκευασμένο. «Το επαγγελματικό δυστυχώς δεν περνάει γιατί φαίνεται στους χρήστες, λείπει ο αυθορμητισμός» προσθέτει ο κ. Βασιλάκος, καταλήγοντας πως, λαμβάνοντας υπόψιν τις δημοσιεύσεις του, «τα στατιστικά του θα έπρεπε να είναι λίγο καλύτερα».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button