ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Υπόθεση στον Κολωνό: Στο εδώλιο εκ νέου η μητέρα της 12χρονης

Έφεση κατά το σκέλος της απόφασης που αφορά την απαλλαγή της μητέρας της 12χρονης για το αδίκημα της μαστροπείας, ασκήθηκε από την εισαγγελία Εφετών Αθηνών.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει και πάλι η μητέρα της 12χρονης από τον Κολωνό για μαστροπεία, μετά την έφεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Εφετών για το αδίκημα αυτό για το οποίο η απαλλαγή ήταν με οριακή πλειοψηφία από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας

Η μητέρα η οποία απηλλάγη τόσο για μαστροπεία όσο και για πορνογραφία ανηλίκου, αποφυλακίστηκε την περασμένη εβδομάδα καθώς καταδικάστηκε μόνο για εκβίαση  σε φυλάκιση 20 μηνών, αλλά είχε εκτίσει 18 μήνες στη φυλακή. 

Με την έφεσή της η Εισαγγελία διαφωνεί με την αθώωση της μητέρας για το αδίκημα της μαστροπείας την οποία υπερψήφισαν οι τέσσερις ένορκοι, θεωρώντας πως δεν αξιολογήθηκαν επαρκώς τα αποδεικτικά στοιχεία της δικογραφίας. Η έφεση δεν αφορά την αθώωση της μητέρας από την πορνογραφία για την οποία η αθώωσή της ήταν ομόφωνη. 

Να σημειωθεί ότι το ΜΟΔ καταδίκασε σε ισόβια και 27 χρόνια από τα οποία εκτιτέα τα 20, το βασικό κατηγορούμενο, σε κάθειρξη 18 ετών τον αποκαλούμενο “Μιχάλη” οι οποίοι οδηγήθηκαν στη φυλακή ενώ  σε ποινές από 13 μήνες έως 7 χρόνια τους υπόλοιπους κατηγορούμενους για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο ή παιδική πορνογραφία, τους οποίους όμως άφησε ελεύθερους με αναστολή έως ότου εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button