Δ/Σ ΕλλάδαΣτερεά ΕλλάδαΤοπικές Είδησης

Φθιώτιδα: Ορίστηκαν οι ημερομηνίες για τις ορκωμοσίες των νέων Δημάρχων

Όπως έγινε γνωστό από την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών, η ημερομηνία της ορκωμοσίας ορίζεται είκοσι (20) ημέρες πριν την ανάληψη των καθηκόντων και ως την παραμονή της ημέρας εγκατάστασης και ανάληψης των καθηκόντων (από 1/1/24).

Από σήμερα Τρίτη 12 Δεκεμβρίου 2023 και μέχρι τέλους του μήνα, ορίζονται οι ημερομηνίες ορκωμοσίας των νέων περιφερειακών και δημοτικών αρχών.

 

Πιο συγκεκριμένα για την Φθιώτιδα:

Η πρώτη ορκωμοσία είναι αυτή στην Φθιωτική πρωτεύουσα, με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου να ορκίζεται στις 28 Δεκεμβρίου 2023 στις 18.00 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Ακολουθεί, ο Δήμος Αμφίκλειας-Ελάτειας, με την Αθανασία Στιβακτή να ορκίζεται στις 28 Δεκεμβρίου 2023 στη 13.00 το μεσημέρι στο Γυμνάσιο-Λύκειο Τιθορέας.

Την επομένη, στις 29 Δεκεμβρίου, ορκίζεται ο Χαράλαμπος Λιόλιος στον Δήμο Δομοκού στη 13.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δομοκού.

Επίσης, στις 29 Δεκεμβρίου, ορκίζεται ο Ηλίας Κυρμανίδης στον Δήμο Καμένων Βούρλων, στις 18.00 το απόγευμα στο Hotel ΜΗΤΣΗΣ.

Ακολουθεί το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ο Θανάσης Ζεκεντές στον Δήμο Λοκρών στις 11:00 το πρωί στο Δημαρχείο Αταλάντης.

Επίσης, το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, ορκίζεται ο Γιώργος Χαντζής στον Δήμο Μακρακώμης, στις 18.00 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανασίου και Μαίρης Ακρίδα» Σπερχειάδας.

Οι τελετές ορκωμοσίας κλείνουν με τον Δήμο Στυλίδας και τον Γιάννη Αποστόλου να ορκίζεται την Κυριακή 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί στο κτίριο του ΟΣΚ στο Πάρκου του Λαού Στυλίδας.

 

Να θυμίσουμε ότι η ορκωμοσία του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:30 το απόγευμα στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button