ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Έκκληση από την αδερφή του Μπάμπη: «Αν γνωρίζετε κάτι, μη φοβάστε να μιλήσετε» (vid)

Με δύτες και με drone «χτενίζουν» την περιοχή, αλλά οι έρευνες παραμένουν άκαρπες – Μεθοδευμένη ενέργεια «βλέπει» ο δικηγόρος της οικογενείας πίσω από την εξαφάνιση του 31χρονου

Σε έναν άλυτο γρίφο έχει μετατραπεί το θρίλερ της εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι. Το βράδυ της 4ης Ιανουάριου ήταν και η τελευταία ημέρα που κάποιος είδε ζωντανό τον Μπάμπη, με τους αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών και των Εγκληματολογικών Ερευνών να προσπαθούν να βάλουν τέλος στο μυστήριο και τον καθημερινό εφιάλτη των συγγενών του που αγωνιούν.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών, ενώ δύτες ερευνούν τη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου, ελπίζοντας να βρουν ίχνη του 31χρονου κυνηγού.

Μεθοδευμένη και με σχέδιο ενέργεια «βλέπει» ο δικηγόρος της οικογενείας

«Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης εξαφάνισης του Μπάμπη στο Μεσολόγγι», ανέφερε νωρίτερα ο Κώστας Δημόπουλος, δικηγόρος της μητέρας και των αδελφών του 31χρονου αγνοούμενου, ενώ έκανε λόγο για «μεθοδευμένη και με σχέδιο ενέργεια, που έγινε από άνθρωπο που γνωρίζει την περιοχή η οποία έχει πολλές ιδιαιτερότητες, πιθανώς με συνεργό».

«Είμαστε κοντά στην εξιχνίαση της υπόθεσης, πιθανό να υπήρχε και συνεργός»

Γίνονται έρευνες σε πολλά σημεία, εκεί όμως που έχει δοθεί ιδιαίτερη σημασία είναι στο ΤΕΙ, όπου ο βασικός ύποπτος, ο κρεοπώλης, λέει ότι άφησε τον 31χρονο, καθώς και «στην περιοχή όπου έχει καταγραφεί από κάμερες κυκλοφορίας το αυτοκίνητο του ύποπτου, διαψεύδοντας ισχυρισμούς του» σημειώνει ο δικηγόρος.

Με δύτες και με drone «χτενίζουν» την περιοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του aixmi-news.gr, οι δύτες κλήθηκαν από την μητέρα και τις αδελφές του 31χρονου μέσω του δικηγόρου τους Κωνσταντίνου Δημόπουλου, σε μια προσπάθεια να εκμεταλλευτούν κάθε μέσο για να βρουν οποιοδήποτε στοιχείο που να δείχνει τι έχει συμβεί στον Μπάμπη – δυστυχώς όμως δεν βρέθηκε το παραμικρό. Πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα ήταν δύσκολη καθώς τα νερά των αυλάκων είναι θολά, που βρίσκονται δίπλα από το αεροδρόμιο του Μεσολογγίου.

Παράλληλα, στο σημείο έφθασε και μια μικρή αλιευτική βάρκα με την οποία ψαράδες και λιμενικοί έψαξαν τις κοίτες των αυλάκων, οι οποίες είναι καλαμώδεις, με ιδιαίτερα δύσκολη πρόσβαση. Ταυτόχρονα από στεριά επιχειρούν και πεζοπόρα τμήματα της ΕΜΑΚ και drone της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην περιοχή, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιο εύρημα, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και στον κάμπο, σε χωράφια, αποθήκες και αντλιοστάσια από αστυνομικούς και εθελοντές.

Ο κρεοπώλης, τα μηνύματα και τα 17.000 ευρώ

Κι ενώ οι δυνάμεις και εθελοντές «χτενίζουν» την περιοχή, οι Αρχές εστιάζουν στα μηνύματα που αντάλλαξαν ο 31χρονος κυνηγός με τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος έχει μπει στο στόχαστρο των Αρχών. Υπενθυμίζεται πως ανάμεσα στα μηνύματα που είχαν ανταλλάξει οι δύο άνδρες, ο 31χρονος ζητούσε πίσω το ποσό των 17.000 ευρώ που είχε δανείσει στον κρεοπώλη.

Την ίδια στιγμή ώρες αγωνίας βιώνουν οι οικείοι του 31χρονου αγνοούμενου, με την αδερφή του να αναφέρει στο MEGA πως ο 31χρονος είχε αναφέρει τόσο στη μητέρα του όσο και σε στενό του φίλο πως διεκδικούσε τα χρήματα που του χρωστούσε ο 50χρονος.

Έκκληση απευθύνει η αδερφή του σε όποιος γνωρίζει το οτιδήποτε: «Μη φοβάστε να μιλήσετε, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε»

«Μία με δύο ημέρες πριν εξαφανιστεί είχε γίνει συζήτηση μεταξύ τους, ότι τα ζητούσε μέχρι την Κυριακή γιατί θα έφευγε από το Μεσολόγγι».

Τέλος, η αδερφή του 31χρονου απηύθυνε έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάποια πληροφορία που θα μπορούσε να βοηθήσει στον εντοπισμό του αδερφού της να επικοινωνήσει με τις Αρχές.

«Αυτό που θα ήθελα να πω και κάνω έκκληση, όποιος γνωρίζει και φοβάται και δεν θέλει, έστω ανώνυμα σε κάποιον φίλο μας, συγγενή ή στην Ασφάλεια, ας πει το οτιδήποτε. Να μη φοβάται, γιατί αυτό που έτυχε σε εμάς μπορεί να τύχει στον οποιοδήποτε», δήλωσε.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button