ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τέτη Σχοινάκη: Mάχη για τη ζωή της δίνει η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός – Έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά (vid)

Τέτη Σχοινάκη: Mάχη για τη ζωή της δίνει η Ρεθυμνιώτισσα ηθοποιός – Έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά (vid)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την αποκάλυψη για τη δυσχερή θέση στην οποία βρίσκεται η διάσημη σεξοβόμβα των 80s έκανε η πρόεδρος της δομής “Σπίτι του Ηθοποιού” Άννα Φόνσου

Μία αποκάλυψη που βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων έκανε πρόσφατα η Άννα Φόνσου με αφορμή το δράμα που ζει ο ηθοποιός Γιώργος Λαμπάτος.
Η πρόεδρος του ιδρύματος «Το Σπίτι του Ηθοποιού» είχε αποκαλύψει πως φροντίζει μία σπουδαία κυρία του κινηματογράφου που είναι στα τελευταία της, χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το όνομά της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Άννα Φόνσου αναφερόταν στην εντυπωσιακή ηθοποιό Τέτη Σχοινάκη, που έλκει την καταγωγή της από το Ρέθυμνο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, «το αγαπητό κορίτσι του καλλιτεχνικού στερεώματος, με το χαμόγελο που μαγνήτιζε τους πάντες και το πιο θανατηφόρο κορμί του ελληνικού σινεμά, έχει γίνει φάντασμα του εαυτού του και έφτασε να ζυγίζει 29 κιλά, χτυπημένο από βαριά ασθένεια (σ.σ.: για λόγους σεβασμού και ηθικής δεοντολογίας δεν θα αναφερθούμε σε αυτήν), και νοσηλεύεται σε μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας».
Η επιθυμία της όμως είναι να επιστρέψει στο σπίτι της στην περιοχή Γκράβα Κυψέλης και να ακολουθήσει εκεί τη θεραπεία της.
Η Άννα Φόνσου είναι αυτή που θα φροντίσει για να μεταφερθεί η Τέτη Σχοινάκη στο σπίτι της, ενώ εκεί θα βρίσκεται συνεχώς δίπλα της όλο το εικοσιτετράωρο μία γυναίκα που θα της προσφέρει φροντίδα και αγάπη, με τα έξοδα να τα αναλαμβάνει το Σπίτι του Ηθοποιού.
https://www.youtube.com/watch?v=bWH8_BNXAnk&t=1s
H Τέτη Σχοινάκη υπήρξε μία από τις πιο όμορφες γυναίκες του ελληνικού θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης τις δεκαετίες του ’70 και του ’80.
Ποια είναι η Τέτη Σχοινάκη
Γεννήθηκε στις 24 Απριλίου και είναι Ελληνίδα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε βιντεοταινίες του 1980 αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις έπειτα.
Σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε πει: «Και ζω ακόμη. Σας την έφερα τώρα. Κάθε ηλικία έχει τα δικά της. Μεγαλώνοντας, κερδίζεις άλλα πράγματα. Δεν μπορείς στα 50 και στα 60 να έχεις το κορμί που είχες στα 25, αναμφίβολα. Αυτό που θαυμάζω στους ανθρώπους είναι η γοητεία που μπορεί να εκπέμπει ο καθένας. Αυτό δεν αλλάζει με τα χρόνια. Εχω γνωρίσει άτομα που έχουν φτάσει στα 80 και είναι το ίδιο γοητευτικά, με άλλα, βέβαια, μέτρα και σταθμά. Ίσως είναι το μόνο αγέραστο πράγμα στον άνθρωπο, γιατί πηγάζει από μέσα του».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button