ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Πλακιωτάκης: «Η κυβέρνηση αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες»

Το Υπ. Παιδείας ικανοποίησε το πάγιο αίτημα του Αγ. Νικολάου και ενέταξε το Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας στο 2ο Επιστημονικό Πεδίο

Την ένταξη του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, με έδρα τον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου στις σχολές του δεύτερου επιστημονικού πεδίου ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κυριάκος Πιερρακάκης ικανοποιώντας το πάγιο αίτημα των ακαδημαϊκών και κοινωνικών φορέων της περιοχής.

Είχε προηγηθεί προεργασία και συνάντηση που οργάνωσε το πρωί της Δευτέρας 13 Μαΐου 2024 ο βουλευτής Λασιθίου και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Πλακιωτάκης μεταξύ του κ. Πιερρακακή, του Δημάρχου Αγίου Νικολάου Μανώλη Μενεγάκη και του διοικητή του ακαδημαϊκού Τμήματος Κώστα Παναγιωτάκη κατά την οποία συζητήθηκε αναλυτικά η ανάγκη ένταξης του τμήματος στο πεδίο των Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών.

Μετά την παρουσίαση των επιχειρημάτων, ο κ. Πιερρακάκης τόνισε πως το αίτημα είναι τεκμηριωμένο και ώριμο, υπογράμμισε την θετική συμβολή της διοίκησης του τμήματος και του κ. Πλακιωτάκη ενώ κατόπιν άμεσων διαβουλεύσεων με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας ανακοίνωσε την ικανοποίηση του αιτήματος.

Ο βουλευτής Λασιθίου και Α’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Πλακιωτάκης δήλωσε αμέσως μετά την συνάντηση:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον υπουργό Παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη για την άμεση ανταπόκρισή του σε ένα ώριμο και δίκαιο αίτημα. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει στην πράξη ότι βρίσκεται δίπλα στους πολίτες και στις τοπικές κοινωνίες. Δείχνουμε όλοι με πράξεις ότι ακούμε τα αιτήματα των συμπολιτών μας, συζητάμε μαζί τους και προσπαθούμε διαρκώς να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα, μικρό ή μεγάλο, που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους. Οι πολίτες θέλουν λύσεις στα προβλήματα τους, όχι εύκολα λόγια».

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button