ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Με Μοσκέρα η αποστολή του ΟΦΗ, έξω ξανά ο Χριστογεώργος

Ο Μοσκέρα είναι ουσιαστικά η μόνη επιστροφή στα πλάνα του Νταμπράουσκας για το αυριανό παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο, σε σχέση με την αποστολή της περασμένης αγωνιστικής που ταξίδεψε στην Λαμία.

Ο Κολομβιανός επιθετικός ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε και τον είχε κρατήσει περισσότερο για προληπτικούς λόγους εκτός από το προηγούμενο παιχνίδι.

Βέβαια στις απουσίες προστέθηκε το όνομα  του Ντίκο, που υπέστη θλάση, όπως και ο Ριέρα και οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες θα είναι για περίπου έναν μήνα εκτός μάχης.

Όσον αφορά τον Χριστογεώργο συνέχισε ατομικό πρόγραμμα, με τον τραυματισμό του στο φιλικό με τα Χανιά να αποδεικνύεται σοβαρότερος απ’ ότι είχε φανεί αρχικά. Το ερωτηματικό είναι αν ο 23χρονος τερματοφύλακας επιστρέψει τις επόμενες ημέρες, για να είναι διαθέσιμος στα ματς που έπονται με Παναιτωλικό (Τετάρτη 27/09) και ΑΕΚ (Δευτέρα 02/10).

Ο Ηλίας Σημαντηράκης έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και θα παίξει αύριο με την Κ19, ενώ εκτός αποστολής έμειναν ο Τίτος Κουτεντάκης και ο τραυματίας Γιάννης Θεοδοσουλάκης,

Στην 20μελή αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι: Baumann, Σωτηρίου, Μαρινάκης, Larsson, Abanda, Thorarinsson, Γιαννούλης, Λαμπρόπουλος, Πασαλίδης, Βούρος, Καρώ, Mellado, Gallegos, Glazer, Αποστολάκης, Bakic, Neira, Toral, Phellype, Mosquera.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button