ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Οι νέοι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες Ρεθύμνου – Στην πολιτική προστασία ο Μιχάλης Σαρρής (vid)

Ορίστηκαν από τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη τα ονόματα των περιφερειακών συμβούλων, που αναλαμβάνουν καθήκοντα θεματικών αντιπεριφερειαρχών για τον επόμενο χρόνο

Το κρίσιμο χαρτοφυλάκιο του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Πολιτικής Προστασίας για την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνης, ανέλαβε ο Μιχάλης Σαρρής μετά την απόφαση του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη. Ο κ. Σαρρής, αντιλαμβανόμενος την ευθύνη που αναλογεί σε αυτή τη θέση, ευχαριστεί τον περιφερειάρχη και δηλώνει ικανοποιημένος από τη σύνθεση όσων εμπλέκονται στον συγκεκριμένο τομέα.

Βασικός στόχος του Μιχάλη Σαρρή είναι η ετοιμότητα του Ρεθύμνου απέναντι σε κάθε πρόσκληση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει, ξεκινώντας άμεσα μια σειρά επαφών που θα περιλαμβάνει ένα πλήρες πλάνο για τη χειμερινή αλλά και τη θερινή περίοδο.

Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης επιχειρηματικότητας ανέλαβε ο Μιχάλης Βάμβουκας, έναν σημαντικό τομέα για την Κρήτη, στον οποίο ο ίδιος κατέχει πολυετή εμπειρία. Ο κ. Βάμβουκας δεσμεύεται να δώσει τον καλύτερο του εαυτό, εστιάζοντας πρωτίστως στο φλέγον ζήτημα της έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού.

Επισημαίνεται ότι η Μαίρη Λιονή επανατοποθετήθηκε στη θέση της χωρικής Αντιπεριφερειάρχη, συνεχίζοντας το δύσκολο έργο της μέσα από την εμπειρία που έχει κερδίσει στον δύσκολο και απαιτητικό τομέα.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button