ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ο 46χρονος που αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του

Φρικτή η υπόθεση πατροκτονίας λαμβάνει χώρα στα Τρίκαλα. 46χρονος αποκεφάλισε με αλυσοπρίονο τον πατέρα του, και ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημα τηλεφώνησε στην αστυνομία, και ενημέρωσε για τα όσα είχε κάνει. Ο δράστης, ο οποίος συνελήφθη, επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα.

Ο δράστης μεταφέρεται με ασθενοφόρο από το Νοσοκομείο Τρικάλων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, διότι το τραύμα το οποίο φέρει πίσω στον αυχένα, καθώς οι πληροφορίες λένε ότι αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος με το αλυσοπρίονο, χρειάζεται να εξεταστεί από νευροχειρουργό.

Χθες (18/2) το μεσημέρι γύρω στις 3 ο άνδρας τηλεφώνησε στην αστυνομία και είπε ότι «σκότωσα τον πατέρα μου». Η αστυνομία που έσπευσε στη βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης, βρέθηκε μπροστά σ’ ένα αποτρόπαιο θέαμα, ένα αποκεφαλισμένο πτώμα και δίπλα ο 46χρονος δράστης, ακουμπισμένος σε ένα κρεβάτι.

Έφερε και ο ίδιος ένα τραύμα στην προσπάθειά του μετά από αυτό που έκανε να αυτοτραυματιστεί. Ήταν μοναχογιός.

Ζούσε με τον πατέρα του καθώς είχε χάσει τη μητέρα του πριν από έξι μήνες. Οι γείτονες μιλούν για μια ήσυχη οικογένεια.

Κανείς, όπως λένε, δεν περίμενε να συμβεί κάτι τέτοιο. Απλά η ψυχολογική τους κατάσταση ήταν επιβαρυμένη, καθώς είχαν χάσει τη μητέρα πριν από έξι μήνες, αλλά τίποτα δεν προμήνυε αυτό που έγινε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά δεν έχει προκύψει κάτι που να δείχνει ότι έπαιρνε κάποια φάρμακα ή ότι είχε παρακολουθηθεί ενδεχομένως από ψυχίατρο στο παρελθόν. Κάτι τέτοιο δεν αποδεικνύεται απλά αυτό το οποίο σημειώνεται από αστυνομικές πηγές είναι ότι εκείνη την ώρα βρίσκονταν σε σύγχυση γι’ αυτό δεν ξέρουν ακόμα οι αστυνομικοί πότε διαπράχθηκε το έγκλημα.

Ο ίδιος λέει ότι το έκανε την Παρασκευή, τις απαντήσεις όμως θα τις δώσει η νεκροψία – νεκροτομή.

Πηγή: ertnews.gr – Ρεπορτάζ: Μίνα Μαυρογιάννη

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button