ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Κουτσούμπας στις «Αντιθέσεις»: «Χάρτινος πύργος που γκρεμίζεται οι υποχωρήσεις της Τουρκίας» (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

Κουτσούμπας στις «Αντιθέσεις»: «Χάρτινος πύργος που γκρεμίζεται οι υποχωρήσεις της Τουρκίας» (vid)

Στην ΚΡΗΤΗ TV και στο πλατό της εκπομπής «Αντιθέσεις» βρέθηκε ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας

Δυσμενείς εξελίξεις σε επίπεδο εθνικών θεμάτων, βλέπει ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στην εκπομπή Αντιθέσεις με τον Γιώργο Σαχίνη.

Ο κ. Κουτσούμπας, παρομοίασε με χάρτινο πύργο που γκρεμίζεται τις υποχωρήσεις της τουρκικής πλευράς, με δεδομένο ότι ο τούρκος πρόεδρος έφερε εκ νέου στο προσκήνιο θέματα αποστρατικοποίησης και αμφισβήτησης της συνθήκης της Λοζάνης.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ άνοιξε την βεντάλια που αφορά στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια που ψηφίστηκε στη βουλή τις προηγούμενες ημέρες, λέγοντας πως ανοίγει επικίνδυνους δρόμους για τη χώρα, και εμπορευματοποιεί την τεκνοποίηση.

Με φόντο την κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων αύριο στην Αθήνα, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε πως οι αγρότες έχουν απόλυτο δίκαιο, και πως το ΚΚΕ υποστηρίζει όλα τα αιτήματά τους και καλεί τη κυβέρνηση να πάψει να στρουθοκαμηλίζει.

Στο προσκήνιο ήρθε και το κεφάλαιο των ιδιωτικών πανεπιστημίων, με τον κ. Κουτσούμπα να αναφέρει πως το επίμαχο νομοσχέδιο είναι απαράδεκτο και αντισυνταγματικό, ενώ προμηνύει πως τα πτυχία θα μετατραπούν σε… τιμοκατάλογο.

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button