ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Στο κεντρικό… κάδρο για τον ΟΦΗ ο Κόουλμαν, λιγότερες πιθανότητες για Τόμιτς!

Κορυφώνονται οι επαφές των ανθρώπων του ΟΦΗ για τον προπονητή που θα αντικαταστήσει τον Βάλντας Νταμπράουσκας στην τεχνική ηγεσία.

Τα τελευταία 24ωρα κυλούν πολύ έντονα, με καθοριστικές συζητήσεις στα μέτωπα που έχουν εστιάσει οι «ασπρόμαυροι». Ο Μηνάς Λυσάνδρου και τα υπόλοιπα στελέχη της ΠΑΕ είναι σε «ανοιχτή γραμμή» με τον Μιχάλη Μπούση, ώστε να ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις.

Όλα δείχνουν, ότι η υπόθεση του νέου προπονητή είναι πλέον… κούρσα για δύο, με φαβορί και αουτσάιντερ, όμως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί μέχρι να υπάρξουν ανακοινώσεις. 

Όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο γεγονός, ότι ο Κρις Κόουλμαν έχει αποκτήσει το προβάδισμα για να αποτελέσει τον επόμενο τεχνικό του ΟΦΗ. Βέβαια, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία σε όλα τα σημεία, ενώ για τον Ουαλό σαφώς μετράει η προϋπηρεσία του στην Super League με τον Ατρόμητο. Δε θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, γνωρίζοντας όλες τις ομάδες και τι ακριβώς θα συναντήσει. 

Από κει και πέρα, στο μυαλό των διοικούντων είναι έντονα και ο Κροάτης Γκόραν Τόμιτς. Η περίπτωση του δεν τους αφήνει αδιάφορους, όμως συγκριτικά με τον Κόουλμαν δεν έχει «τριβή» ως προπονητής με το ελληνικό πρωτάθλημα και αυτό δε λειτουργεί υπέρ του.

Σε κάθε περίπτωση, ως το τέλος της εβδομάδας ίσως υπάρχουν εξελίξεις για το νέο προπονητή, τη στιγμή που μένει να ανακοινωθεί και επίσημα το «διαζύγιο» με τον Νταμπράουσκας.   

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button