ΑττικήΤοπικές Είδησης

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3.7 εκ. ευρώ

Ασφαλτοστρώσεις στο Δήμο Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3.7 εκ. ευρώ

Γ. Πατούλης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους σε όλη την Αττική»

Ξεκινούν σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους του Δήμου Διονύσου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας συνολικού προϋπολογισμού 3.7 εκ. ευρώ, στη βάση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπεγράφη πρόσφατα μεταξύ του Περιφερειάρχη Γ. Πατούλη και του Δημάρχου Διονύσου Ι. Καλαφατέλη.

Τα έργα αφορούν στην ανακατασκευή οδών σε διάφορα σημεία του Δήμου, τα οποία χρήζουν συντήρησης μετά και την ολοκλήρωση των δικτύων αποχέτευσης, ομβρίων και ύδρευσης.

Στο πλαίσιο αυτό προβλέπεται η συντήρηση ασφαλτικών οδοστρωμάτων αλλά και η αντικατάσταση οδοστρωμάτων από σκυρόδεμα, με άσφαλτο.

Με αφορμή την υπογραφή της σχετικής προγραμματικής σύμβασης ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε μεταξύ άλλων:

«Με τη χρηματοδότηση της Περιφέρειας ύψους 3.7 εκ. ευρώ, ξεκινούν στο Δήμο Διονύσου σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης σε δρόμους που παρουσίαζαν σημαντικά προβλήματα και υπήρχε άμεση ανάγκη συντήρησης και ανακατασκευής τους. Συνεπείς στη δέσμευση μας πως βασική μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια των πολιτών, συνεχίζουμε να επενδύουμε σε ασφαλείς και σύγχρονους δρόμους σε όλη την Αττική, με έργα που δεν είχαν γίνει για πολλά χρόνια».

 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Διονύσου Ι. Καλαφατέλης ευχαρίστησε θερμά τον κ. Πατούλη για τη χρηματοδότηση, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για έργα σημαντικά που σχετίζονται με την ασφάλεια αλλά και τη βελτίωση της λειτουργικότητας του οδικού δικτύου του Δήμου.  

photo-dionysos-1

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button