ΚρήτηΤοπικές Είδησης

“Έσβησε” και το μικρό αγγελούδι από το τραγικό τροχαίο στη Λυγαριά: Αύριο το τελευταίο “αντίο” (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

“Έσβησε” και το μικρό αγγελούδι από το τραγικό τροχαίο στη Λυγαριά: Αύριο το τελευταίο “αντίο” (vid)

Από το 2000 μέχρι σήμερα, τρία παιδιά κάτω των τριών ετών έχουν χάσει τη ζωή τους στην άσφαλτο

Έσβησε το μικρό αγγελούδι, στο φονικό τροχαίο που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ στο ύψος της Λυγαριάς.

Ο μικρός Νικόλας, ηλικίας 2 ετών, που έδινε μάχη στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ, έφυγε τα ξημερώματα της Παρασκευής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και την Κρήτη.

Το παιδί ήταν αβάπτιστο όταν συνέβη το τροχαίο και αεροβαπτίστηκε με το όνομα Νικόλας στο νοσοκομείο, όπου έδινε μάχη για τη ζωή του, ενώ θεία λειτουργία υπέρ υγείας του Νικόλα τελέστηκε πριν λίγες ημέρες στον Ιερό Ναό Αγίας Ζώνης.

Συγγενείς, φίλοι και συγγενείς θα πουν αύριο το τελευταίο αντίο στο δίχρονο αγοράκι, ενώ συγκλονισμένοι είναι δημότες στις Αγιές Παρασκιές.

Στο σφοδρό τροχαίο που σημειώθηκε στις 28 Ιανουαρίου είχε χάσει τη ζωή της η γιαγιά του, ενώ το αγοράκι καθόταν στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα του, η οποία τραυματίστηκε ελαφρά.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις στροφές της Λυγαριάς όταν οδηγός βαν ξέφυγε της πορείας του με συνέπεια να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και να πέσει πάνω στο ΙΧ, με τον Σύρο οδηγό να υποστηρίζει ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος για να αποφύγει μια κατσίκα.

Μέχρι σήμερα η Κρήτη θρηνεί 6 νεκρούς στην άσφαλτο. Ωστόσο, από το 2000 μέχρι σήμερα, τρία παιδιά κάτω των τριών ετών έχουν χάσει τη ζωή τους. Στις αρχές του 2000, πατέρας έχασε τη ζωή του με το αβάπτιστο παιδί του, το οποίο κρατούσε αγκαλιά η μητέρα του σε τροχαίο που σημειώθηκε στον δρόμο προς τη Μεσαρά. Δύο ακόμη μικρά παιδιά κάτω των τριών ετών έχασαν τη ζωή τους όταν παρασύρθηκαν θανάσιμα από γονείς τους στη διάρκεια ελιγμών στάθμευσης σε Χερσόνησο και Κίσσαμο Χανίων.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button