Β/Α ΑιγαίοΒόρειο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Λέσβος: Κατάληψη στο Γυμνάσιο Καλλονής με αίτημα τον διορισμό καθηγητών

Χωρίς φιλόλογο είναι από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μαθητές του Γυμνασίου Καλλονής και οι μαθητές με τη στήριξη του συλλόγου γονέων προχώρησαν σήμερα σε κατάληψη του σχολείου τους.

Σε χθεσινή γενική του συνέλευση , ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του “Παναρέτειου” Γυμνασίου Καλλονής με ανακοίνωσή του ενημερώνει ότι «Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, με απόφαση πλειοψηφίας των μαθητών του σχολείου μας προχωρούν σε κατάληψη σχολικού κτιρίου, με κύριο αίτημα την ά μ ε σ η κάλυψη των διδακτικών κενών.  Ο Σύλλογος Γονέων στηρίζει την κίνηση αυτή των μαθητών του Γυμνασίου μας και θα βρίσκεται δίπλα τους μαζί με γονείς του σχολείου μας. Τα παιδιά θέλησαν να διαμαρτυρηθούν για τα  κενά καθηγητών και κυρίως φιλολόγου,  και εμείς όλοι οφείλουμε να είμαστε δίπλα τους. Θα θέλαμε και εσείς να είστε μαζί με τα παιδιά και μαζί μας. Ας κάνουμε την διαμαρτυρία τους να αξίζει και να ακουστεί».

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων από τις 13 Νοεμβρίου με ψήφισμα διαμαρτυρίας που απευθύνθηκε σε όλους τους αρμόδιους της εκπαίδευσης αλλά και το πολιτικό προσωπικό του νησιού και της χώρα, ενημέρωνε για τα κενά σε καθηγητές στο σχολείου και ζητά λύσεις. Ερωτήσεις για το θέμα στη Βουλή κατέθεσαν και οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ Λέσβου.

Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο,  στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button