Διεθνής επικαιρότητα

Ο Σμιντ διέψευσε για Μπάγερν: «Θα μείνω στη Μπενφίκα μέχρι το 2026»

Ο Γερμανός προπονητής της Μπενφίκα Ρόγκερ Σμιντ, μιλώντας στους δημοσιογράφους εν όψει του αγώνα με τη Φαμαλικάο (32η αγωνιστική), διέψευσε φήμες και δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μπορεί να φύγει για τη Μπάγερν Μονάχου. Ο Σμιντ χαμογέλασε σε σχετική ερώτηση και απέρριψε την υπόθεση, λέγοντας:

«Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δηλώσεις μου από την τελευταία συνέντευξη Τύπου ή αυτή πριν από δύο εβδομάδες, τον περασμένο μήνα ή όταν υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Για μένα είναι πολύ ξεκάθαρο ότι θα μείνω στη Μπενφίκα μέχρι το 2026, αυτό θέλω, γι’ αυτό υπέγραψα», είπε ο Γερμανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν περίμενα να κερδίσω το πρωτάθλημα τέσσερις φορές, αλλά είναι μεγάλη πρόκληση να δουλέψεις στην Πορτογαλία. Κάνουμε μια καλή σεζόν, ίσως όχι αρκετή για να είμαστε πρωταθλητές, αλλά παρόλα αυτά, αν δούμε την κατάσταση της Μπενφίκα πριν από δύο χρόνια και τώρα, είναι τελείως διαφορετική. Είμαι συγκεντρωμένος στον σύλλογό μου, πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, βλέπω πολλές δυνατότητες εξέλιξης και να κερδίσω περισσότερους τίτλους, αυτό έλεγα πριν από μια εβδομάδα και πριν από δύο εβδομάδες, τίποτα δεν έχει αλλάξει», κατέληξε.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button