ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στα Δειλινά: Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους – Είναι ο 5ος εμπρησμός σε όχημα που ανήκει στο ίδιο πρόσωπο (vid)

Ηράκλειο

Αυτοκίνητο πήρε φωτιά στα Δειλινά: Νύχτα τρόμου για τους κατοίκους – Είναι ο 5ος εμπρησμός σε όχημα που ανήκει στο ίδιο πρόσωπο (vid)

Τα ίχνη των δραστών που μετέτρεψαν σε αποκαΐδια αυτοκίνητο στα Δειλινά Ηρακλείου αναζητά το ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου – Πρόκειται για τον 5ο κατά σειρά εμπρησμό σε βάρος του ίδιου προσώπου, που βρίσκεται στο μικροσκόπιο των αρχών και καλείται να δώσει εξηγήσεις. 

Έριξαν εύφλεκτο υγρό στο αυτοκίνητο και έβαλαν φωτιά σκορπώντας τον πανικό στους γείτονες που πετάχτηκαν στο δρόμο, από μικροεκρήξεις που προκλήθηκαν από τα ελαστικά του αυτοκινήτου. 

Η εμπρηστική επίθεση εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στα Δειλινά Ηρακλείου όπου οι δράστες, έβαλαν στο στόχαστρο ένα ασημί ΙΧ, σταθμευμένο στην οδό Αλεξανδρουπόλεως. Η επέμβαση της πυροσβεστικής ήταν άμεση και η φωτιά δεν επεκτάθηκε σε άλλα αυτοκίνητα, είτε τα γειτονικά σπίτια, ωστόσο από τις στάχτες του οχήματος αναδύεται ένας γρίφος για το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η οποία καταγράφει τον 5ο κατά σειρά εμπρησμό σε αυτοκίνητο που ανήκει στο ίδιο πρόσωπο. 

Το ΙΧ οδηγούσε το τελευταίο διάστημα ο γιός του ο οποίος όμως εκτιμάται πως δεν ήταν ο στόχος των δραστών. Από το πρωί κλιμάκιο του Ανακριτικού τμήματος ερευνούσε την περιοχή αναζητώντας υλικό από κάμερες προκειμένου να εντοπίσουν πιθανές κινήσεις των δραστών, πριν ή μετά την εμπρηστική ενέργεια. 

Συναγερμός για την πυροσβεστική ήχησε και στα Χανιά στις 05:15 τα ξημερώματα όταν εκδηλώθηκε φωτιά σε αυτοκίνητο, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην Ε.Ο Χανίων – Βαμβακόπολου.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε υπαλλήλους που έσβησαν τη φωτιά, ωστόσο το όχημα καταστράφηκε ολοσχερώς.

Δείτε το βίντεο: 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button