ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Νατάλια Γκρέις: Η συγκλονιστική ιστορία της 22χρονης που μοιάζει με βρέφος

Έγινε γνωστή από ένα ντοκιμαντέρ ως «το βρέφος που εξαπατούσε ανάδοχες οικογένειες – Στην πραγματικότητα ήταν 22 ετών». Αυτή είναι η Νατάλια Γκρεις

Η Νατάλια Γκρέις γεννήθηκε στην Ουκρανία, μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο, ήρθε στις ΗΠΑ, υιοθετήθηκε από την οικογένεια Μπαρνέτ, και έγινε γνωστή ως «το μωρό που εξαπατά τους πάντες στο πέρασμα της. Στην πραγματικότητα είναι μια ενήλικη γυναίκα με σπάνια ασθένεια».

Στο συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ – με ακραία ξενοφοβική προσέγγιση – απεικονίζεται η νεαρή Ουκρανή περίπου ως μια στοιχειωμένη κούκλα, που μπαίνει στο σπίτι μιας φιλήσυχης οικογένειας χωρίς να τους έχει προειδοποιήσει πως είναι στην πραγματικότητα ένα έφηβο κορίτσι που πάσχει από μια σπάνια μορφή νανισμού, που λέγεται σπονδυλοεπιφυσιακή δυσπλασία, και τους φέρνει ένα βήμα πριν από το θάνατο, με αψυχολόγητες, βίαιες πράξεις.

Ποια είναι η Νατάλια Γκρεις

Πρόκειται για ένα κορίτσι από την Ουκρανία οποίο υιοθετήθηκε για πρώτη φορά από την οικογένεια Μπαρνετ το 2010. Τα μέλη της συγκεκριμένης οικογένειας υποστηρίζουν μέχρι και σήμερα πως η Νατάλια προσπάθησε να δηλητηριάσει τη θετή μητέρα της, αλλά και να παρασύρει τον έτερο κηδεμόνα της προς ηλεκτροφόρο φράχτη, για να τον σκοτώσει ακαριαία.

Δύο χρόνια μετά την υιοθεσία της Νατάλια, η οικογένεια Μπαρνετ, επικαλούμενη τη γνώμη γιατρού που την εξέτασε, επιχείρησαν να κινηθούν δικαστικά, υποστηρίζοντας πως η θετή τους κόρη στην πραγματικότητα είχε γεννηθεί το 1989.

Ήταν μια «κοινωνιοπαθής, μια απατεώνας από την οποία όλοι κινδυνεύαμε» έλεγε ο Μάικλ Μπαρνετ, λίγο πριν πάρει την οικογένεια του και φύγει από το σπίτι που διέμενε με τη Νατάλια, με προορισμό τον Καναδά. Ο ίδιος υποστήριξε πως το έκανε για να τους σώσει, η Πρόνοια όμως είχε διαφορετική γνώμη. Η οικογένεια Μπαρνέτ κατηγορήθηκε για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο.

Ωστόσο, η βιολογική μητέρα της ισχυρίζεται ότι γεννήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2003, πράγμα που σημαίνει ότι σήμερα είναι 20 ετών και πως όταν την υιοθέτησαν οι Μπαρνέτ ήταν 7 ετών.

Σήμερα, η Ναταλία ζει με μια διαφορετική οικογένεια, την οικογένεια Μανς, με την οποία φαίνεται ότι περνάει μια δεύτερη, πιο «ήρεμη» ζωή. Πρόσφατα, μάλιστα, το Σαββατοκύριακο της 4ης Ιουλίου, η 20χρονη Ουκρανή εθεάθη να παρακολουθεί show πυροτεχνημάτων με την οικογένεια της.

Η Ναταλία έχει αρνηθεί τις κατηγορίες που απέδωσε η οικογένεια Μπαρνέτ, δηλώνοντας πώς ήταν απλά «ένα μικρό παιδί» την εποχή που ζούσε με τους Μπαρνέτ.

Η νεαρή κοπέλα αναμένεται να δώσει τη δική της οπτική σε αυτή την παράξενη ιστορία, μέσα από το ντοκιμαντέρ: «The Curious Case of Natalia Grace: Natalia Speaks» που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή: reader.gr

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button