ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Μακελειό στο Γκάζι: Σε βαρύ χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας από το μέτωπο του Δημήτρη από τα Μάλια – Εκτός κινδύνου ο αδερφός και ο φίλος του

Την ίδια ώρα ο μικρός του αδερφός Γιάννης Ο. και ο φίλος τους Φραγκίσκος Ρ. έχουν ήδη εξέλθει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχουν διαφύγει εντελώς κάθε κίνδυνο.

Σε ένα από τα πιο δύσκολα χειρουργεία υποβάλλεται σήμερα ο Δημήτρης Ο., ο νιόπαντρος, που τραυματίστηκε και πιο σοβαρά από όλους τους Μαλιώτες που βρέθηκαν στην Αθήνα για μπάτσελορ αλλά τελικά κατέληξε σε “λουτρό” αίματος από σεσημασμένους “μπράβους” της νύχτας το πρωί του Σαββάτου στο Γκάζι. Ο Δημήτρης Ο. υποβάλλεται σε χειρουργείο για την αφαίρεση της σφαίρας από τη μετωπιαία χώρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι δίνεται μάχη από τους γιατρούς για την αφαίρεσή της χωρίς να του αφήσει κάποιο πρόβλημα στο οπτικό νεύρο καθώς αυτή τη στιγμή οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει “πειραχτεί” το αριστερό μάτι.

Την ίδια ώρα ο μικρός του αδερφός Γιάννης Ο. και ο φίλος τους Φραγκίσκος Ρ. έχουν ήδη εξέλθει από τη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και έχουν διαφύγει εντελώς κάθε κίνδυνο. 

Ταυτόχρονα οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ μετά τη σύλληψη του συνοδηγού του μαύρου τζιπ, Αλβανός ετών 33 το βράδυ της Κυριακής, στρέφονται στον πιστολέρο δηλαδή εκείνον που ατάραχος και σχεδόν εξ επαφής πυροβόλησε τους τρεις Κρητικούς. Έχουν στηθεί μπλόκα σε λιμάνια, αεροδρόμια και σύνορα προκειμένου να μη διαφύγει ο κακοποιός ο οποίος φαίνεται ότι είναι και ο εκτελεστής του υδραυλικού στη Νέα Ιωνία. Σε ό,τι αφορά στις έρευνες οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει το μαύρο τζιπ.

 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button