Διεθνής επικαιρότητα

O καιρός σήμερα – Zougla

Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές στα ανατολικά τμήματα της χώρας, στην Εύβοια, στις Σποράδες και στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Υψηλή θα είναι κατά τόπους η επικινδυνότητα εκδήλωσης και εξάπλωσης δασικών πυρκαγιών, ενώ στη Θράκη και σε τμήματα της Αττική θα είναι πολύ υψηλή.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 13 έως 29 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 16 έως 33-35, στην Ήπειρο από 18 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 17 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 19 έως 33 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη από 20 έως 31-33 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ, στρεφόμενοι μετά το μεσημέρι σε βορειοδυτικούς με μικρή εξασθένηση. Στο Ιόνιο θα πνέουν αρχικά άνεμοι ανατολικών διευθύνσεων με εντάσεις έως 4 μποφόρ αλλά βαθμιαία θα επικρατήσουν και εκεί βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις, με ασθενείς παροδικές βροχές κυρίως στα βόρεια του νομού και στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και μετά το μεσημέρι βόρειοι βορειοδυτικοί με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 32 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα διατηρηθεί 2-3 βαθμούς χαμηλότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button