Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

« Θα ήθελα να παραμείνω και του χρόνου στην ομάδα!»

Dodekanisos

Για την Θεσσαλονίκη ταξίδεψε σήμερα το βράδυ (13/05) ο 35χρονος έμπειρος επιθετικός μέσος Βασίλης Κουτσιανικούλης, πριν αναχωρήσει όμως από το νησί των Ιπποτών μίλησε για το κύπελλο που κατέκτησε με τον ΑΕΡΑ, την Γ’ Εθνική αλλά και την παραμονή του στην ομάδα για την επόμενη χρονιά!

Ο ΑΕΡΑ τερμάτισε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 50 βαθμούς και θα τεθεί αντιμέτωπος με την Προοδευτική για την παραμονή του στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Με τις ομάδες να είναι εν αναμονή για την τύχη του αγώνα έπειτα από την αναβολή που πήρε, κάτι το οποίο θα γίνει γνωστό την προσεχή Τετάρτη.

– Κατέκτησες το κύπελλο με τον ΑΕΡΑ και με την τύχη του αγώνα μπαράζ να είναι άγνωστη η ομάδα προς το παρόν μένει στην Γ’ Εθνική Κατηγορία. Ποια είναι τα πρώτα συναισθήματα και οι σκέψεις σου?

– «Μέχρι να παίξουμε τον τελικό δεν ξέραμε αν θα γίνει ο αγώνας μπαράζ, την Τετάρτη θα βγει η τελική απόφαση. Μέχρι στιγμής αυτό που ξέρουμε είναι ότι η ομάδα παρέμεινε στην Γ’ Εθνική. Πιστεύω πως δεν ήταν πολύ δύσκολοι οι αγώνες μας μέχρι τον δρόμο προς τον τελικό. Εκεί είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον Ιάλυσο, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και μας βοήθησε το γεγονός ότι έμειναν νωρίς με 10 παίκτες. Κερδίσαμε με 0-1 πήραμε την νίκη και μαζί το κύπελλο!»

– Από τα παιχνίδια που παίξατε στην Γ’ Εθνική πιο σας δυσκόλεψε περισσότερο?

-« Θεωρώ ότι όλα τα παιχνίδια ήταν δύσκολα ειδικά με τις ομάδες που ήθελα να μείνουν στην κατηγορία και βρίσκονταν χαμηλά βαθμολογικά. Όλες τις ομάδες που τερμάτισαν πάνω από εμάς τις κερδίσαμε είτε μια είτε δυο φορές! Νομίζω ότι ήταν ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στους ομίλους της Γ’ Εθνικής. Τα καταφέραμε όμως αρκετά καλά για πρώτη χρονιά στην Γ’ και με το κύπελλο κλείνει ιδανικά η χρονιά.»

– Θα παραμείνεις και την επόμενη χρονιά στον Α.Ε.Ρ.Α. ?

– « Αυτό δεν το γνωρίζω ακόμα. Τις επόμενες ημέρες πιστεύω θα έρθουμε σε επαφή με την διοίκηση, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και αν είναι όλα ομαλά ναι θα είμαι και του χρόνου στην ομάδα!»

– Θα ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα ?

– «Ναι θα ήθελα!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button