Β/Α ΑιγαίοΝότιο ΑιγαίοΤοπικές Είδησης

Σέντρα στην Β’ Εθνική Γυναικών, ρεπό ο Ialisos Ladies!

Dodekanisos

Σέντρα είχαμε χθες (22/10) στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική Γυναικών στο οποίο συμμετέχει η γυναικεία ομάδα του Ιάλυσου η οποία για την 1η αγωνιστική εξέτισε το ρεπό της. Οι γυναίκες του Ιάλυσου βρίσκονται στο 4ο όμιλο αποτελούμενους από εφτά ομάδες τις Αθήνας και την Μυτιλήνη.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΑΟ Ιάσων Ιλίου – ΑΟ Αγίας Παρασκευή:0-4

Πήγασος Θριασιου – ΑΠΣ Σαπφώ Μυτιλήνης:2-2

Άγιος Θωμάς – ΑΠΟ Ακράτητος:1-0

Ατρόμητος Αθηνών – ΑΟ Βριλησσίων:4-0

Ρεπό:Ialisos Ladies

Ενώ η επόμενη αγωνιστική έχει οριστεί για 5/11. !

Ακράτητος – Πήγασος Θριασίου ΑΟ

Τριαντών Ιαλυσού – Άγιος Θωμάς

Βριλησσίων ΑΟ – ΑΟ Αγίας Παρασκευής

Σαπφώ ΑΠΣ – Ιάσων Ιλίου

Ρεπό: Ατρόμητος Αθηνών

Στο μεσοδιάστημα που ακολουθεί η γυναικεία ομάδα θα αγωνιστεί με την Ουγγαρία στις 27 και στις 31 Οκτωβρίου στο «Θ. Βαρδινογιάννης» στο πλαίσιο της 3ης και της 4ης αγωνιστικής του Women’s Nations League. Η Εθνική νεανίδων θα αγωνιστεί στην Ουαλία για τον 2ο όμιλο του UEFA WU19 ROUND 1 από της 24-31/10. Ενώ η Εθνική ομάδα γυναικών U15 θα συμμετάσχει σε ένα αναπτυξιακό τουρνουά από 1-10/11 στην Αγγλία. Στο τουρνουά αυτό θα βρίσκονται και δυο Ροδίτισσες ο λόγος για την Σακομήτρου Ιωάννα και την Γρύλλη Σεβαστιάνα!

Η ανακοίνωση της Ialisos Ladies:

«Κλήση από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έλαβαν οι παίκτριες του σωματείου μας ΣΑΚΟΜΗΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ και ΓΡΥΛΛΗ ΣΕΒΙΑΣΤΙΑΝΝΑ προκειμένου να μετάσχουν με την Εθνική μας ομάδα ,στο Αναπτυξιακό Τουρνουά της UEFA WU15 Development Tournament 23/24 το διάστημα από 01-10/11/23 στην Αγγλία. Καλή επιτυχία ,στην εθνική μας ομάδα και στα κορίτσια μας!!»

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button