ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Τραγωδία στις Γούβες: Έφτιαξε ακόμα και μολότοφ για να δώσει τέλος στη ζωή του (pics)

Το πρωί της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024 στις Γούβες άνδρας περίπου 50 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του με καραμπίνα, αφού πρώτα χρησιμοποίησε διάφορους τρόπους για να βάλει τέλος στη ζωή του

Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 50χρονος άνδρας στις Γούβες Χερσονήσου το πρωί της Τρίτης (12/3).

Ο αυτόχειρας με τη χρήση καραμπίνας αυτοκτόνησε αφού πρώτα έβαλε φωτιά με βενζίνη στο σπίτι του. Είχε φτιάξει αυτοσχέδια μολότοφ, χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι, όπου στο εσωτερικό βρέθηκε βενζίνη. Μάλιστα φαίνεται πως χρησιμοποίησε και άλλους τρόπους για να δώσει τέλος στη ζωή του, καθώς στον χώρο βρέθηκε, εκτός από το μπουκάλι με τη βενζίνη, ακόμη και θηλιά, ενώ πίσω από τις πόρτες υπήρχαν έπιπλα. 

Γείτονες αντιλήφθηκαν τους καπνούς που έβγαιναν από τον χώρο της διπλοκατοικίας και κάλεσαν την Πυροσβεστική, που στη διάρκεια της επιχείρησης βρήκε νεκρό τον άνδρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό στη ζωή του άτυχου άνδρα συνέβη ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός, καθώς φέρεται να έχασε έναν πολύ δικό του άνθρωπο. 

Σπίτι, νεκρός Γούβες

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, στο σημείο έσπευσε αμέσως η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Αστυνομία, καθώς επίσης και ιατροδικαστής ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχει αφήσει σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον ώθησαν στο σημείο να φτάσει στο απονενοημένο διάβημα.

Γούβες αυτόχειρας
Γούβες αυτόχειρας
Γούβες αυτόχειρας

Το χρονικό

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για φωτιά, εξού και στο σημείο βρέθηκε η Πυροσβεστική, άνδρες της οποίας εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας τη σορό του άνδρα, ωστόσο άλλες πληροφορίες έκαναν λόγο για πυροβολισμό με καραμπίνα και πιθανότητα αυτοχειρίας.

Γείτονες που μίλησαν στη δημοσιογράφο της ΚΡΗΤΗ TV, Γεωργία Μακάκη, ανέφεραν ότι ο άνδρας έμενε μόνος στο σπίτι, ενώ η σύζυγος και τα παιδιά του κατοικούν σε άλλη περιοχή. Στον χώρο όπου εντοπίστηκε η σορός βρέθηκε εύφλεκτη ύλη, ενώ ο άνδρας εντοπίστηκε ανάσκελα σε ένα μικρό καναπέ. 

Το οίκημα στο οποίο επιχείρησε η Πυροσβεστική βρίσκεται στον δρόμο που κατεβαίνει προς την παραλία των Γουβών, ενώ η σορός του άνδρα εντοπίστηκε στο ισόγειο, σε αποθήκη. Στο σημείο έσπευσαν 4 οχήματα με 8 άνδρες της Πυροσβεστικής, αλλά και περιπολικά της ΕΛΑΣ. 

Για το περιστατικό διενεργείται ανάκριση από το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής αλλά και από την Αστυνομία, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Σπίτι, νεκρός Γούβες

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button