ΘεσσαλίαΤοπικές Είδησης

Ξεκίνησε η κατασκευή της νέας γέφυρας της Άλλης Μεριάς – «Πιστοί στις δεσμεύσεις μας» – ONLARISSA.GR Νέα Ειδήσεις Λάρισα

Ξεκίνησε σήμερα η κατασκευή της νέας γέφυρας στην Άλλη Μεριά, ένα έργο προϋπολογισμού 500 και πλέον χιλιάδων ευρώ, που εκτελείται με τη γενναιόδωρη προσφορά – χρηματοδότηση του Ομιλου Μυτιληναίου. Πρόκειται για την πρώτη μελέτη που υλοποιείται σε επίπεδο Θεσσαλίας, μετά τις καταστροφικές πλημμύρες, ταυτόχρονα με τις μικρότερες παρεμβάσεις που γίνονται καθημερινά και αναδεικνύει τον Δήμο Βόλου πρωτοπόρο και σε αυτό τον τομέα.

Στο τόπο των εργασιών μετέβη νωρίς το πρωί ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, που μεταξύ άλλων σε δηλώσεις ανέφερε και τα εξής:

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας και δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό ξεκινήσαμε σήμερα, σε χρόνο ρεκόρ, ένα έργο ζωής για τους κατοίκους της Άλλης Μεριάς την κατασκευή της νέας γέφυρας, μετά την ολοκληρωτική καταστροφή που υπέστη από τις πλημμύρες η προηγούμενη.

Για μια ακόμη φορά οφείλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Όμιλο Μυτιληναίου που χρηματοδοτεί το έργο και όσους συνετέλεσαν για να πετύχουμε και σε αυτή την προσπάθεια. Πιστεύω ότι μέχρι το Πάσχα θα την παραδώσουμε στους κατοίκους.

Δείτε φωτογραφίες:

Πηγή: thenewspaper.gr

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσεις

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button