ΚρήτηΤοπικές Είδησης

ΠΑΓΝΗ: Ξεσηκωμός μετά το «λουκέτο» της Παιδοψυχιατρικής κλινικής – «Δεν ανεχόμαστε το κλείσιμό της» (vid)

ακρόαση άρθρου

Ηράκλειο

ΠΑΓΝΗ: Ξεσηκωμός μετά το «λουκέτο» της Παιδοψυχιατρικής κλινικής – «Δεν ανεχόμαστε το κλείσιμό της» (vid)

Η Δημόσια Υγεία αντί να είναι δημόσιο κοινωνικό αγαθό, Ιδιωτικοποιείται και μπαίνει σε τιμοκαταλόγους, με ασθενείς να ταλαιπωρούνται και να βρίσκονται σε αδιέξοδο, με φόντο τις δραματικές ελλείψεις σε προσωπικό, την εξουθένωση των εργαζομένων, την οριακή λειτουργία κλινικών και όχι μόνο

Ξεσηκωμός στις τάξεις των εργαζομένων στο ΠΑΓΝΗ για το λουκέτο στην Παιδοψυχιατρική κλινική. Η Κρήτη και όλο το νότιο Αιγαίο μένει χωρίς δημόσια παιδοψυχιατρική κλινική, καθώς ο ένας εξειδικευμένος γιατρός αδυνατεί να εφημερεύει 30 μέρες κάθε μήνα, αποκάλυψη η οποία τάραξε τα νερά στον χώρο της υγείας, μέσα από την εκπομπή « Ώρα Αιχμής» με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δεν ανεχόμαστε να κλείνει η μοναδική δημόσια παιδοψυχιατρική κλινική που πλέον θα λειτουργεί σαν εξωτερικό ιατρείο, τόνισαν, κρούοντας για μια ακόμη φορά  το καμπανάκι του κινδύνου για τις σοβαρές συνέπειες που θα επιφέρει το κλείσιμο της παιδοψυχιατρικής κλινικής στην υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους. 

Κινητοποιηση ΠΑΓΝΗ

Το σωματείο Εργαζομένων του ΠΑΓΝΗ προχώρησε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του νοσοκομείου, καυτηριάζοντας τα καυτά θέματα στον χώρο της δημόσιας υγείας, τα οποία όπως είπαν διογκώνονται.

Και στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, η Ένωση Συνταξιούχων ΙΚΑ νομού Ηρακλείου μαζί με τα εργατικά σωματεία προχώρησαν σε διαμαρτυρία στην πύλη του νοσοκομείου με φόντο τις εικόνες διάλυσης, εξαιτίας των τραγικών ελλείψεων σε προσωπικό, τις παραιτήσεις γιατρών, τα εντέλλεσθε και όχι μόνο.

Κινητοποιηση ΠΑΓΝΗ

Όπως τόνισαν το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, το 7ο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, καταρρέει, περιγράφοντας δραματικές καταστάσεις ενώ έστειλαν τα δικά τους μηνύματα προς την κυβέρνηση με αφορμή  την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Κινητοποιηση ΠΑΓΝΗ

Δείτε το βίντεο:

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button