ΚρήτηΤοπικές Είδησης

Διακοπή στα τοπικά πρωταθλήματα του Ρεθύμνου επ΄αόριστον

Μετά τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας σε συγκεκριμένα γήπεδα… 

 

Σε επ΄αόριστον διακοπή σε όλα τα τοπικά πρωταθλήματα του Ρεθύμνου αποφασίστηκε μετά την συνάντηση που είχε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΡ με τα σωματεία της Ένωσης. 
Τα περιστατικά βίας του τελευταίου διαστήματος έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό στις ομάδες καθώς αρκετοί παράγοντες έθεσαν το θέμα ασφάλειας των αποστολών σε συγκεκριμένα γήπεδα.
Στην εν λόγω συνάντηση το παρών έδωσαν 12 από τα 18 σωματεία μέλη της ΕΠΣΡ. Πρόκειται για τα σωματεία: Ρεθυμνιακός, Αστέρας Περάματος, ΑΟΝ Αστέρας, ΑΟ Άρης, ΟΦ Αρμένων, Δόξα Πλατανέ, ΑΟ Ποσειδών, Ε.Α.Π., Αρκάδι Αγγελιανών, Ασή Γωνιά, Φοίνικας, Ολυμπιακός Ρεθύμνου.
Αίσθηση φαίνεται να προκάλεσε η απουσία του Αθλητικού Ομίλουθ Λιβαδίων που παρότι βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος το τελευταίο διάστημα, επέλεξε να μην έχει παρουσία στην συνάντηση. 
Την πρόταση για διακοπή των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΡεθύμνου έκανε ο πρόεδρος της Δόξας Πρατανέ Στέλιος Παπαδάκης- Πιατάς, η οποία και έγινε αποδεχτή από την πλειοψηφία των σωματείων. 
Η διακοπή θα είναι επ’ αόριστον με την ΕΠΣΡ να ορίζει προσεχώς  μία συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους του ΑΟ Λιβαδίων και φορέων της περιοχής, με 5μελή επιτροπή που θα συσταθεί από προέδρους των υπόλοιπων σωματείων της ΕΠΣΡ. 
Άμεσα λοιπόν θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση παρουσία των Λιβαδιωτών εκλεγμένων σε κεντρική εξουσία και τοπική αυτοδιοίκηση, τον βουλευτή Μανώλη Χνάρη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Μιχάλη Βάμβουκα, τον Δήμαρχο Μυλοποτάμου Γιώργο Κλάδο και δημοτικούς συμβούλους από την δημοτική κοινότητα Λιβαδίων. Αμέσως μετά όλες οι ομάδες θα συμφωνήσουν σε βασικούς άξονες διεξαγωγής των αναμετρήσεων για την ομαλή διεξαγωγή τους, υπογράφοντας σχετικό μνημόνιο, το οποίο θα οφείλουν να τηρούν απαρέγκλιτα όλα τα σωματεία, διαφορετικά οι ποινές θα είναι πολύ αυστηρές.
 

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button